De haartrends van deze zomer?

 

hy

Ik vroeg kapster Cynthia die alles weet over de haartrends, wat nou echt hot is deze zomer .
Ben jij ook benieuwd lees dan mee!

Kapster Cynthia geeft ons advies!

Kapster Cynthia geeft ons advies!

 

Ik ben natuurlijk eerst benieuwd welke lengte je veel gaat zien? Zie je deze zomer vooral kort of lang haar?

De lange bobline is weer helemaal hip. Niet de schuine bobline zoals een paar jaar geleden, maar de kaars rechte.

l1       6b44587427ab8e4508418e8297ecc83b

e146d39880ae8b11c9acfc9f62a5eab2

Hier zie je hoe de knot veel wordt gedragen!

Wat zijn de kleuren van deze zomer?

De trends qua kleur voor de zomer is blond. Niet egaal maar veel verschillende tinten blond door elkaar door middel van high en lowlights.
Ook is balayage een absolute trend!
Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’.  Het geeft een sun-kissed look en een natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel is dat de uitgroei hierdoor veel minder snel opvalt!

bukle saçlar             lo

Balayage

Balayage

 
Op welke manier word het gedragen? knot,vlecht los krul stijl?

Vlechten zijn elke zomer weer helemaal hot! Vooral de losse nonchalante vlechten doen het heel goed!
Deze zomer zien we ook steeds meer dat er een knot wordt gemaakt van de haren op de scalp (bovenkant) en de rest van je haar laat je los hangen.

whitney-port-2-19795        251690_161523717332539_366862824_n

 

Wat zijn goede tips voor heel droog haar?

In de zomer heb je al snel last van droog haar. Dit komt door veelal de zon, zee en/of het zwembad water met chloor. Het belangrijkste is dat je dit voorkomt en dus je haar gaat beschermen. Iedereen denkt eraan om zijn huid goed in te smeren in de zon, maar we vergeten altijd ons haar! Hiervoor zijn speciale producten te verkrijgen die je haar beschermen tegen alle slechte invloeden van buitenaf met daarin ook een uv filter!

En wat kun je het best doen bij vet haar?

Vet haar herkennen we bijna allemaal, maar hoe vaker je je haar wast hoe sneller het weer vet zal worden.
Het beste is om je haar 2 keer per week te wassen. Dit klinkt misschien vies als je het nu vaker wast , maar op den duur zul je merken dat je haar helemaal niet meer vet is na 3 dagen wassen. En wist je ook al dat wassen slecht is voor je haar? Dit droogt je haar ook uit. Red je het niet om je wasbeurt uit te stellen?
Probeer dan op de dag dat het echt gewassen moet worden naar jouw idee, een goede droog shampoo  dust-it van osis schwarzkopf. Je haar lijkt gelijk weer schoon en fris!

10544214-1319724695-577137

En als laatst hoevaak moet je je haar nou echt laten knippen? 

Het verschilt per lengte hoe vaak je je haar moet laten knippen, Maar ook aan je haarstructuur. Bij kort haar zal je merken dat het na 6 weken toch echt wel weer lang wordt en zal je dus eerder gaan dan wanneer je lang haar hebt. Bij lang haar is het verstandig om minstens één keer in de 12 weken even de puntjes te laten knippen. Dit voorkomt ook gelijk dat als je bij de kapper komt ze er weeeer een heel stuk afknippen 😉 Omdat je haar dan op de uiterste puntjes na nog helemaal gezond is!

0218614f41efa9f13929f48c5dcdb10b

Laat jij hieronder ook weten wat jij vind van deze haartrends?

Liefs Lin ♥

mommysworld

6 reacties

  1. De rechte bob is cute, alleen krijg ik hier altijd spijt van. Ik wil zelf deze zomer voor een balayage gaan met bruintinten.

  2. Ik heb mijn haar al in een bob en dat bevalt prima. Als mijn haar langer wordt gaat het slap hangen. Ziet er leuk uit allemaal.

  3. Leukkk! Ik wil ook nog even naar de kapper voor de baby er is! Ik ga eigenlijk nooit naar de kapper! Haha! Laatste keer was in oktober!

  4. Ohh ik vind die rechte bob echt heel gaaf! En vooral met al die blonde tinten 😀 denk er ook over na om een rechte bob te knippen! Alleen mij kenende krijg ik toch wel spijt 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *