Develab schoentjes

Laatst schreef ik al een stukje over de schoentjes van Develab. Ik was zo tevreden over de stoere laarsjes van Jayson dat ik er nog een paar schoentjes bij wilde van dit merk. Het grootste voordeel vind ik dat dit merk ook past bij Jayson die een hoge wreef en ook nog eens brede voetjes heeft. Het was altijd zo moeilijk om voor hem goede schoenen te vinden dus ik ben erg blij dat ik deze maand dit merk ontdekte!
Dit najaar reist Develab af naar het stoere Wilde Westen. Ruwe materialen, ruige boots en natuurlijke kleuren kenmerken de kids schoencollectie van winter 2015. De ravotters voelen zich dit seizoen heuse cowboys en indianen. Niks hoeft netjes, zo chill! Springen in de plassen, tikkertje spelen, vallen en opstaan, daar is de collectie van Develab perfect voor !

bots

Omdat Jayson bijna naar de basisschool gaat en ik begreep dat de juffen het liefst hebben dat kinderen schoenen dragen met klittenband zodat ze de schoenen zelf weer aan kunnen trekken na bijvoorbeeld gym wilde ik dus nog klittenbandschoentjes erbij! Ik moet zeggen dat ik eerst even moest wennen omdat hij vaak laarsjes draagt, maar kijk hoe leuk en stoer ze hem staan!
Ideaal ook dat hij ze zelf heel makkelijk aan en uit krijgt.

develab-logo

ve schoe

1

Naast de stoere jongenscollectie verkopen ze ook zulke leuke schoenen voor meiden! Ben je benieuwd naar de collectie klik dan hier!

Zijn ze niet stoer?

Liefs Lin

mommysworld

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *