Echte jongens hebben…

Als mama van 2 echte jongens lees ook wildebrassen zijn er producten in huis die echt niet mogen ontbreken.
`S ochtends  als ik Luca en Jay uit bed haal kleed ik ze altijd net als mezelf aan alsof ze naar een modeshow gaan.
Ik heb geen oude broekjes en schoentjes met gaten voor als ze buiten gaan spelen want dan was hun kast daar alleen mee gevuld want ze doen niet anders dan dat.
Dus gewoon netjes gekleed neem ik ze mee naar beneden. Smeer hun haar in de gel ook hun wenkbrauwtjes wrijf ik even recht. Tot slot smeer ik een lekker crempje op en krijgen ze wat parfum van papa op hun kleertjes om lekker mannelijk te ruiken.
Ik lijk wel gek zal je denken? Je hebt gelijk!
Binnen 10 min nee wacht 5 minuten is de lekker geurende creme verruild voor een nutella masker. Ziet hun haar er nog erger uit dan dat ze uit bed kwamen en over hun kleding zullen we het maar niet hebben.
Echte jongens hebben…

luuu

Gelukkig zijn er producten die het ietsje makkelijker maken en hier in huis echt niet kunnen ontbreken!

Vanish oxi action
Ik trek Jayson en Luca regelmatig witte kleding aan wat s avonds echt zwart is waarvan ik denk het er nooooit meer uit te krijgen!
Gelukkig werkt deze Vanish oxi action poeder tot nu toe echt heel goed!
Wel heb ik me voorgenomen toch wat minder snel witte kleding te kopen 😉
Vlekkenverwijderaar Vanish Oxi Action Krachtige Oxi Lift Poeder
Pleisters & Zalfjes!

Hoe vaak Jay zich wel niet stoot en schaaft als hij weer eens lekker lomp aan het klimmen en rennen is, is niet meer bij te houden! Bij het woord pleisters denk ik dus tegenwoordig meteen aan jongens!


Vsm derma wondgel

Ik vind het toch fijn om iets op een schaafwondje te smeren om de pijn te verzachten en infecties te voorkomen.

vs

Natuurlijke oplossing
Voor de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden gebruik je VSM Derma wondgel. Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Spirucal-Active™ en Olile-Active™ creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen, het vermindert jeuk, bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming. De adviesverkoopprijs van VSM Derma wondgel is €9,95 (20 ml) en is te koop bij elke adviesdrogist.
Bron

Schoonmaakmiddelen

Ik vind het nog steeds vreselijk hoe snel het hier een rommel kan zijn. Jayson die klaar is met een ijsje eten vind het wel heeeeel leuk om het stokje zo ver mogelijk weg te schieten en dan hangt er zo’n lekker plakkend ijs stokje aan mijn gordijn. Of Luca die nu al verwend is en zijn korsten net zoals zijn broer zover mogelijk probeert van zich af te smijten.
Schoonmaakmiddelen dus!

duurzaam-schoonmaken1
Zwitsal

Voordat ik ooit kinderen had gebruikte ik de producten van Zwitsal al.
Er is gewoon geen geur die lekkerder ruikt als Zwitsal vind ik!
Met 2 modderkids eind van de dag is er niks lekkerder dan dat ze weer schoon uit bad komen en weer heerlijk ruiken!

Zwitsal heeft haar lijn vernieuwd met deze Special-ranges.

De Goedemorgen-range bestaat uit haarlotion, haargel en washandjes.

In de Slaap Zacht-range vind je bad- en wasgel in lavendel en eucalyptus, body crème lotion,  massage oliegel en vochtige zakdoekjes.

zit

Deze massage oliegel met lavendelgeur werkt ontspannend. Ik denk ook wel nodig aan het eind van de dag. En niet alleen hun! 😉

Stopcontact beschermkapjes

   Afbeeldingsresultaat voor stopcontact bescherming baby

Met 2 handige Harry’s die alles wat ook maar een beetje met techniek te maken heeft geweldig vinden kunnen deze absoluut niet ontbreken in huis. Hoe vaak ze er potloden of andere rommel in proberen te duwen is het maar goed dat deze bestaan.
Dichtschroeven dus die handel! 😉

Veiligheidshaakjes / sloten

Wij hadden in de zwangerschap het huis al babyklaar gemaakt. Toch kom je er als ze ietsje groter zijn achter dat er misschien nog meer nodig is om je kind te beschermen.
Zelf hebben wij alle schoonmaakmiddelen in de gang hoog in de meterkast staan.
Jay is nu zover dat hij boven op de stoel gaat staan en klimt overal op. Op de meterkastdeur hebben we dus een tijd geleden een slot geplaatst.

Voor in de keuken zijn deze veiligheidshaakjes heel fijn. Zelf ben ik wel van mening dat ook al gebruik je deze haakjes je toch de gevaarlijke middelen ergens anders goed moet opbergen.
Want ook Jay weet nu al hoe ze werken! Wel kan Luca nu niet de hele keuken plunderen 😉

Ik mis er vast nog heeeel wat, maar deze producten zijn hier echte musthaves met die boys van ons!

Wat mag er in jullie huis sinds de kindjes er zijn echt niet meer ontbreken ?

Liefs Lin

mommysworld

11 reacties

  1. Ik vind het goed van je dat je desondanks je zoons nog steeds mooi aankleed en ‘pimpt’ met een lekker geurtje en gel. Je bent een echte doorzetter : )

    Die foto van je zoon vind ik kostelijk.

  2. Oh oh, er staat me dus nog heeeeel wat te wachten als ik dit zo lees! Haha, wat een kleine boefjes!

    Hier is ook vanish favo! En ik mag de stopcontact beschermkastjes en de veiligheidssloten ook gaan aanschaffen. (Hij zit geen moment stil en is enorm nieuwsgierig!)

  3. Alles wat je opnoemt hebben wij ook, behalve de veiligheidshaakjes in de kasten, die hebben wij nooit gebruikt. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ze netjes gekleed naar school gaan. Wij doen het dan ook andersom, eerst s’ohtends in pyjama naar beneden en eten en dan kleren aan. Gelukkig zijn die van ons al wat ouder en kunnen ze al vrij “netjes” eten. Haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *