Engste dingen die ik ooit meemaakte!!!

Okee soms in je leven maak je ook enge dingen mee en dat blijft je voor altijd bij! Niet een heel gezellig blogje eigenlijk he? Maar toch deel ik het met jullie!

– Stikken
Ik gaf Jay als baby’tje stukjes appel en dat ging flink mis! Hij stikte bijna en ik weet niet hoe ik het gedaan heb, maar ik stak mijn vinger achterin zijn keel en kon het er letterlijk uittrekken! Pfff
inmiddels is hij zeven en mag hij nog steeds alleen in het bijzijn van mij appels eten.
Ik schreef bij de peuterspeelzaal op de lijst met bijzondere opmerkingen dan ook echt: GEEN APPEL.

-Ik zat ooit vast in een lift! Een glazen lift in Disney land parijs.
De brandweer heeft me eruit gehaald, maar ik vond het zo eng dat ik nu nog steeds in een lift bang ben om weer vast te blijven zitten. Nu was dit nog een glazen lift dus zagen mensen dat ik met nog een paar anderen vast zat, maar een normale lift vind ik dus nog enger nu! Ik stap er trouwens wel gewoon in hoor, maar het blijft wel een dingetje.

– schooltuintje
Ik had er zoveel zin in! Al mijn vriendinnetjes gingen ook op schooltuintje. Ik kreeg leuke schattige regen laarsjes en begon te scheppen. Ik zag 1 worm en heel de wijk heeft mij waarschijnlijk gehoord! Einde schooltuintje binnen een dag. En nog steeds doe ik wel eens heel stoer scheppen in de tuin totdat meneer worm komt………

– Flauwvallen in een vliegtuig

Serieus…wie bedenkt dit. Ik kon geen slechtere plek verzinnen om flauw te vallen als in een vliegtuig hoog in de lucht.
De stewardessen waren heel lief voor me en na wat suikers en water ging het weer met me. Ik mocht daarna heel lief een kijkje in de cockpit komen nemen, maar vliegtuigen hmm ik vind het niet meer zo grappig behalve dan het stijgen en landen met heel hard 90’s music on!

Bevallen
Bij de eerste bevalling was ik vrij relaxed, maar na dat meegemaakt te hebben was ik panisch bij de tweede zwangerschap om te moeten bevallen. Bij de derde zwangerschap nog meer.

Pestkoppen
– Stom hoe je dingen kunt onthouden. Ik zat als klein meisje achterop de fiets bij mijn moeder en ik was denk ik 7 ongeveer. Er fietste twee jongens achter ons met waarschijnlijk een puberleeftijd. Er gooide er eentje een koekje en die kwam tegen mijn oor aan! Hoe konden ze dat nou doen!? Ik weet het nu nog. Nee ik weet nu wel dat dat nooit bewust zo gedaan is, maar ik was best wel bang toen de rest van de dag. Stom he?!

– Over pestkoppen verder gesproken, ik ben gelukkig nooit gepest, maar wel een periode werd ik steeds door een oudere jongen in de buurt als kleiner meisje werd opgesloten in een speelhuisje in de speeltuin. Waarschijnlijk was hij gewoon verliefd, maar toen was ik heel bang als hij weer aan kwam fietsen!

Haha ik kan nu om de meeste dingen lachen, maar wat is het engste wat jij ooit meemaakte ?

mommysworld

Eén reactie

  1. Het lift verhaal is herkenbaar. Maar ik ga dus echt geen lift meer in. Zelfs een bij een vriendin wonend op verdieping 11 loop ik liever! Maar deze lieverd haalt me vaak beneden op zodat we samen naar boven gaan. En vriendlief en kids in de lift en mama lopend.

    Germ, koekjes tegen een lief ons huldig meisje gooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *