Favorite things

favorite-things

Soms heb je producten die je maar even gebruikt en soms zelfs nooit meer en sommige producten kan ik niet meer weg denken!
Het leek me leuk om af en toe een paar van mijn favoriete producten te laten zien dit kan zijn van beauty tot handige of leuke andere dingen waar ik fan van ben!

*Arm & Hammer advanced white tandpasta

Mijn ouders waren ooit op cruise naar Miami/caribbean en naast de complete bioscopen en casino’s aan boord was er ook een beautycentrum waar ze deze whitening tandpasta in proefmonsters weg gaven.
Normaal geloof ik niet zo snel in de Shakira reclame waarmee je je tanden direct een stukje witter krijgt, maar bij deze zag ik echt verschil dat ik geen genoegen meer nam met het mini proefmonstertje en we deze vanuit Amerika hebben besteld.
Er zit wel een aantal procent aan peroxide in wat ik verder hier in NL nog niet tegen gekomen ben.
Ik denk ook niet dat het gezond is om dit dus dagelijks te gebruiken, maar ik doe het dus heel af en toe en zie daadwerkelijk verschil.
Het is niet te koop in Nederland maar als je op google zoekt vind je wel sites waar je deze kunt vinden!
Wel moet je er dan opletten dat het om de baking soda & peroxide gaat, omdat er meerdere varianten zijn waarin de peroxide dan niet zit.

tttta

*Odorex extra dry

Ik heb het geluk dat ik eigenlijk nooit een deo nodig heb voor de geur, wel heb ik een deo nodig voor mijn oksels om het zweten minder te maken, hierover komt nog een aparte blog want voor mij is een deo niet genoeg, maar toch helpt deze mij het meest en geloof me, ik heb er duizend getest 😉

13980_9121609

* Sabon scrub
body-scrub-plv

Alleen voor de geur vind ik deze scrub van Sabon al heerlijk!
Er zijn meerdere geuren maar dit is mijn favoriet de patchouli lavender vanilla.
De scrub is wat grover en bevat zeezout, na het douchen is mijn lichaam heel zacht door de olie die echt een laagje achterlaat, en aangezien ik het vreselijk vind om me na het douchen nog uitgebreid in te smeren met een lotion omdat ik het te koud heb, is dit ideaal en echt heerlijk!
De potten zijn 28,95 maar ook al gebruik ik het vaak je hebt er niet heel erg veel van nodig en doe ik er zeker een half jaar mee!
Ik gebruikte het trouwens ook toen ik zwanger was om mijn buik er zacht mee te scrubben, of je er echt striae mee voorkomt weet ik niet, maar omdat het toch een olielaagje achterlaat voelde dit voor mij fijner dan een droge buik, en ik heb geen striae maar dat kan ook puur geluk zijn!

*Scentchips

En omdat ik de geur van sabon zo heerlijk vind en al fan was van scentchips ontdekte ik hoe ik niet alleen mijn lichaam maar ook het huis naar die geur kon laten ruiken!
SC_Slide05

Ik zocht natuurlijk meteen of de drie geuren van mijn sabonscrub ook te verkrijgen waren van scentchips en yess deze drie koop ik dus altijd:

images92BX1MC1patc la

En naast dat het heerlijk ruikt vind ik het ook gewoon gezellig in huis staan!

Dit waren een paar van mijn favoriete producten en binnenkort zal ik mijn volgende lijstje online zetten!

Liefs Lin♥

Gebruiken jullie ook iets van deze bovenstaande producten?

mommysworld

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *