Hair Jazz werkt het echt?

Via facebook kwam ik een advertentie tegen van Harmony Life waarin stond dat je haar tot wel 3 keer sneller kan groeien. Heel eerlijk gezegd ben ik wel zo’n iemand die deze advertenties snel overslaat en er niet snel in gelooft, maar toen ik met een vriendinnetje het erover had bleek dat een vriendin van haar na de zwangerschap zoveel haaruitval had gekregen en wel degelijk tevreden was over de producten van Hair Jazz dus dat wilde ik dan ook wel erg graag zelf testen!

Ik kreeg van Harmony Life 3 producten opgestuurd om dit te testen en te reviewen en daarmee ben ik inmiddels een tijdje bezig. Zou het werken? Lees mee!

Ik moet er even eerlijk bij zeggen dat mijn haar eigenlijk al ontzettend snel groeit van mezelf, toevallig poste ik deze foto een tijdje geleden op insta met maar 4 maandjes verschil dus of ik de producten van Hair Jaz echt nodig heb? Ja tuurlijk als het dan nog sneller groeit en ik een vette vissengraat vlecht tot m’n middel kan maken is dat altijd goed toch ūüėČ

88606.jpg wordt weergegeven

Afbeeldingsresultaat voor vissengraatvlecht Afbeeldingsresultaat voor love smiley

Nou dit bovenstaande is waar ik voor ga ūüėČ

Afbeeldingsresultaat voor hair jazz

Nu over de producten! Het kwam heel netjes verpakt binnen en de flessen en potten waar het inzit zien er netjes uit, niet enorm luxe, maar wel lekker een grote hoeveelheid want hoe vaak is het zo dat je mini flesjes en potjes binnen krijgt. Hier kunnen we wel een hele tijd mee doen! Veel heb je van deze producten niet nodig.

Ik ontving de Shampoo het haarmasker en de spray.

* Shampoo
Je hebt echt maar een klein beetje nodig en¬†natuurlijk was ik weer veel te¬†royaal en gebruikte ik veel te veel en las ik van te voren niet meteen de gebruiksaanwijzing, nee ik smeer het altijd eerst in m’n haar en ga daarna half scheef onder de douche de fles staan lezen, slimmerd. Ik had het dus¬†niet door mijn hele haar hoeven inmasseren alleen bovenop de hoofdhuid was genoeg geweest, want het schuimt erg goed en het is vooral de bedoeling dat je je hoofdhuid ermee wast zodat de producten die ervoor zorgen dat het de haargroei stimuleert goed hun werking kunnen doen¬†. De shampoo voelt fijn en je haar word er ook echt goed schoon van na 1 keer wassen, met sommige shampoo merk je dat gel, lak of wax er niet meteen goed uit is gegaan na 1 wasbeurt, maar bij deze shampoo is dat wel het geval. Wel word je haar wat droger na gebruik van deze shampoo dus is het haarmasker erna is¬†zeker een aanrader.

*Haarmasker.
Deze mag je 1 keer per week gebruiken en juist weer niet gebruiken op de hoofdhuid, een tijdje in laten trekken zoals elk haarmasker en goed uitspoelen.
Doordat ik na het gebruik van de shampoo merkte dat het wat droog aanvoelde werd ik wel blij dat het met dit masker ook meteen weer zachter aanvoelde.

*Hair jaz Lotion
Deze gebruik je na het wassen en spoel je niet uit, ook met de lotion is het de bedoeling net als bij de shampoo dat je hem vooral op de hoofdhuid sprayt. Daarna kun je gewoon je haar weer stylen en fohnen. Hij ruikt trouwens erg lekker.

Mijn mening!

Ik had dus wel een vooroordeel en zal normaal advertenties als dit overslaan, maar waarom zou het niet echt kunnen dat er producten zijn waardoor je haargroei bevorderd? Ik verwacht geen wonderspul, maar toch denk ik dat ondanks mijn haar al snel groeit deze producten mijn haargroei nog iets meer een boost hebben gegeven. Ik heb een foto gemaakt en die van hierboven ernaast gezet en alleen al aan de uitgroei kun je zien dat mijn haar wel weer een stukje langer is na 7 weekjes.

IMG_9566.JPG wordt weergegeven

Zijn er ook nadelen?

Ik ben op mijn blog wel heel eerlijk en ga geen mooi verhaaltje ophangen om zo zelf producten te scoren dus vertel ik ook altijd wat ik wel fijn vind, maar dus ook wat ik minder vind. De normale prijzen van Hair Jazz vind ik iets wat aan de dure kant, maar je kunt het dan ook niet vergelijken met een cheap eigenmerk shampoo en er zijn vaak aanbiedingen op de website! Wat ik zelf toch doe na het gebruik van de producten is een andere conditioner erbij gebruiken die mijn haar nog wat zachter maken, maar nou heb ik ook ontzettend droog (blond geverfd) haar.

Ik ben dus tevreden en ga over een tijdje weer een blog schrijven met hoe mijn haar er over een poosje uitziet en weer gegroeid is, want ik blijf de producten gebruiken.

gesponserd

Wie kent de producten? En wat is jouw mening erover?
Wil je Hair Jazz ook proberen? Kijk dan eens op HarmonyLife waar je nu met korting deze producten kunt bestellen!

liefs

 

mommysworld

5 reacties

  1. Ik heb wel het idee dat het werkt bij mij. Ik gebruik het 2 maanden nu en heb minder haaruitval lijkt het als eerder.

  2. Hoi Lin!

    Leuk om op je blog gestuit te zijn, ik ga je zeker volgen!

    Ik ben benieuwd of je na bijna een jaar deze producten nog steeds gebruikt en wat je bevindingen zijn. Deel je het ons binnenkort met ons?

    Groetjes Fleur!

  3. Ik ben zo benieuwd! Kreeg in augustus een hersenbloeding en moest een maand liggen in het ziekenhuis . Mijn hele haar is kapot (door het liggen en de medicijnen ) heb de shampoo en lotion besteld en hoop zo dat het wat doet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.