Handige apps

Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke apps en vandaag deel ik er een paar met jullie die ik vaak gebruik!

De drinkwater app (waterlogged)

app

Deze tip kreeg ik ooit van een klant van mij toen ik haar telefoon een grappig borrelend water geluid hoorde maken. Ze vertelde dat ze te weinig dronk en daarom een app had om zo een melding te krijgen dat het weer tijd is om iets te drinken.
Voor mij is dit echt een uitvinding, ik kan soms na een halve dag denken heb ik wel iets gedronken? Ik heb gewoon nooit dorst! Ik stel hem in om de 2 uur en nu krijg ik al zoveel meer water binnen dan hiervoor.
Een aandrader dus voor de slechte drinkers 😉

PixlrExpress

tumblr_inline_mud0jmNPrw1rmon24

Deze app gebruik ik vaak om mijn foto`s te bewerken, tuurlijk haal ik eens een puistje weg of een sprietje haar dat omhoog staat, maar eigenlijk vind ik de foto een andere kleur geven vaak al genoeg, dat het net even wat zonniger lijkt of als je foto heel donker is je hem lichter kan maken.
Spelletjes voor peuters

mzl_svnbquzs_350x350-75

Deze app heet spelletjes voor peuters en Jayson vind hem echt heel leuk, je kunt er op een leuke manier puzzels mee maken met daarbij leuke muziek en geluidjes.
Ik merk dat hij er dingen van leert en hoewel ik helemaal niet zo van de telefoons en computers ben voor kinderen omdat ik het veel belangrijker vind dat hij gewoon lekker speelt, mag hij af en toe best op mijn telefoon een app spelen of op zijn eigen tablet.

En als laatste om leuke outfit ideetjes op te doen heb ik de app Chicisimo.
Het leuke eraan is dat je eerst een kledingstuk kunt kiezen bijvoorbeeld je hebt een geel jurkje en weet even geen goede combi te maken, dan pas je de kleur aan naar geel en krijg je allemaal outfits in die kleur om zo te kunnen zien hoe anderen dit dan combineren!
Ik zeg handig!

chicisimo-app

Dit waren een paar van de apps die ik leuk vind!
Heb jij nog echte aanraders die ik moet proberen?

Liefs Lin ♄

mommysworld

7 reacties

  1. Pixlr ken ik maar ik geef de voorkeur aan photoshop. Die waterdrink app vind ik echt superhandig. Zeker nu ik weer borstvoeding geef moet ik dat wel gaan bijhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *