Hema & Action shoplog

Vanmorgen bracht ik Jayson naar de peuterspeelzaal en reed ik met Luca door naar het winkelcentrum. Ik wilde voor Jayson zijn afscheid/verjaardag wat dingetjes halen voor zijn traktatie, maar dat wat ik zocht kon ik niet vinden en kwam ik thuis met totaal andere dingen! Oh wat is shoppen toch leuk! Ik kocht niet heel bijzondere dingen, maar vooral dingen wat we echt weer nodig hadden.

Sokken
Ook onze wasmachine eet sokken en ik heb denk ik inmiddels 50 losse sokken waarvan de andere helft ontbreekt.. Ik was er helemaal klaar mee dus kocht ik allemaal dezelfde sokken voor Luca en Jayson, Wij hebben zelf altijd zwarte sokken dus voor hun kocht ik blauwe en ontbreekt er nu is een dan matchen ze gewoon met elkaar!
Ik kocht deze bij de action en ze zijn per 3 paar 1,79 geen geld dus!
m

Bij de Hema kwam ik voor Luca dit schattige skinny fit jeans tegen en deze zijn 9,- ook echt geen geld! Meestal koop ik name-it broekjes en kom ik al snel rond de 30 per broekje uit dus misschien dat ik er binnenkort nog een paar van koop want ze hadden heel veel mooie kleurtjes!
Het shirtje was maar 2 euro in de aanbieding!

n

Hetzelfde shirtje in het oranje hing er ook nog in Luca zijn maat en voor 2 euro kan ik dat niet laten liggen! Ik vind gestreepte shirtjes sowieso leuk!
b

Ik koop altijd rompertjes van de Hema met stretch ik vind deze rompertjes zo van want we doen er altijd onwijs lang mee. Luca droeg nu nog steeds deze rompertjes in maat 74 terwijl hij al op maat 92 zit, maar omdat ze zoveel stretch hebben paste dit nog perfect! Ze zijn 5 euro per stuk en eerder hield me dat wel tegen omdat er ook pakken zijn met wel 5 rompers voor hetzelfde geld, maar met die kon ik dus wel steeds nieuwe kopen als hij over ging naar een andere maat. Deze 2 kocht ik erbij!
v

Ook heb ik bij de action weer wat knusse spulletjes gehaald voor in huis. Ik vond deze kleuren wel heel mooi dus 2 fluffy kussentjes en een leuke waxinelichthouder in bijna dezelfde kleur.

c

Waar koop jij altijd rompertjes??

Liefs Lin ♥

Hema & Action shoplog

mommysworld

4 reacties

  1. Rompertjes van de Hema zijn idd fijn. Zeeman heeft ook stretch rompers, iets goedkoper, maar zeker zo fijn vind ik.
    De kussens van Action vind ik trouwens ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *