I ♥ my Phone


Bron

Als iemand mij nu vraagt als ik naar een onbewoond eiland moest vertrekken en maar 1 item mee mag nemen is dat denk ik toch wel mijn telefoon! Uiteraard op de kindjes en Pim na, maar ik kan echt niet zonder mijn telefoon! Ik gebruik hem prive wel steeds wat minder omdat ik de echte momentjes niet wil missen door een telefoon dus als ik zit te knutselen of aan het spelen ben met de kinderen dan ruim ik mijn telefoon wel echt even op, maar voor mijn werk heb ik hem non-stop nodig. Ik geef ook wel eerlijk toe ik een beetje een nerd ben om steeds weer nieuwe dingen uit te vinden op mijn telefoon en de nieuwste items ervoor bestel.

Voor een leuk telefoonhoesje keek ik op Smartphonehoesjes  ik zoek dus regelmatig naar de nieuwste items. Zo zag ik de Huawei P Smart Plus en nog iets ontzettend cools om zelf je iPhone Xr hoesje ontwerpen . Hoe gaaf is dat!

Waarom ik mijn telefoon ook echt niet kan missen is omdat ik echt een verslaving heb om leuke foto’s te maken! Zit ik dus op dat onbewoonde eiland dan is het toch wel heel leuk om toch even wat gave foto’s te kunnen schieten! Ben jij ook veel bezig met je telefoon en scoor jij snel leuke accessoires of andere snufjes voor jouw telefoon? Ik zou zeggen neem gerust even een kijkje op deze webshop die heel erg makkelijk werkt en ook erg snel levert. Hier gaan er wel wat cadeautjes onder de boom wat te maken heeft met onze telefoons en onze travel plans 😉

Kende jij deze webshop al en ben jij net als mij ook best telefoon verslaafd?

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *