Indeling kinderkamer

in

Laatst vertelde ik hoe belangrijk ik een leuke en mooie woonkamer vind. Ik vind inrichten sowieso heel erg leuk om te doen en ook om af en toe wat in huis te veranderen. De slaapkamers van de kindjes inrichten vond ik geweldig! Die schattige babybedjes met mini kastjes en schattige zachte stofjes blijven gewoon leuk. inmiddels moeten we nu toch gaan denken aan stoere jongenskamers.
Jayson hecht nu trouwens steeds meer waarde aan zijn slaapkamer en is ook wat vaker boven om te spelen dus vind ik een goede indeling belangrijk en zet ze hieronder op een rijtje!

School/knutsel werkjes

Koelkasten en deuren vol met tekeningen, steeds weer komen er werkjes mee uit school en aangezien ik dit allemaal heel leuk, lief en bijzonder vind, kan ik er ook niet zo goed tegen, daarom lijkt me een houten bord aan de wand erg leuk wat dan vol mag komen met knutselwerkjes en andere leuke werkjes, zo hangt niet de woonkamer vol, maar is er toch een plekje waar de kindjes hun werkjes hangen waar ik dan natuurlijk ook erg trots op ben!

Opbergen

Ik vind het geen probleem dat de kindjes speelgoed boven hebben op hun kamer, hoe meer boven hoe minder beneden 😉 wel wil ik dit goed opgeruimd hebben en niet dat de slaapkamers vol liggen met overal speelgoed. Ik wil daarom nog een mooie opbergkast erbij gaan kopen waar dan alle speelgoed van boven in kan.

ks

Bedjes met lades zijn ideaal voor extra opbergruimte waarin je al het speelgoed kwijt kan en over ruimte gesproken ik heb ook nog zitten denken om in de toekomst een hoogslaper voor Jayson en Luca aan te gaan schaffen want daarmee creëer je extra ruimte. Ik weet nog toen ik zelf klein was en zo graag een hoogslaper wilde dat mijn vader deze helemaal zelf voor me had gemaakt.

hoog
Hoogslaper met logeerbed

hoogs
Montana hoogslaper

hoogje
Finley hoogslaper

Het lijkt me ideaal en er zijn zoveel mogelijkheden, met een extra logeerbed, kastruimte of ruimte voor een bureau.

Hebben jullie de slaapkamer van je kindje veel veranderd toen ze wat ouder werden?

liefs

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.