Loedermoeder tag!

De lieve Tamara  tagde me om deze geweldige loedermoederstag in te vullen!
Ik vul hem dan natuurlijk ook eerlijk in want ja, we kunnen niet altijd een perfect mom zijn toch?

perfect_mother_quote_Jill-650x487

Loedermoeder tag!

 


Hoe vaak verschoon jij de luier van je kind?
Ik verschoon heel vaak de luier bij Luca. Ik heb zo vaak dat ik bezig ben hem te verschonen en dan denk oh hij heeft helemaal niks gedaan, maar toch pak ik een nieuwe en komen de doekjes erbij! Ik denk er altijd maar aan dat het me vreselijk lijkt zo’n ding om te hebben dus dan liever continu een droge aan dan een natte!

 Eten jullie de maaltijd aan tafel met het gezin?
Het avondeten is altijd aan tafel en eigenlijk het ontbijt en lunch ook meestal. Heel soms eten we
s middags wel eens een broodje op de bank en dan kan ik daarna ook meteen stofzuigen!

Hoeveel minuten/uren zit jouw kind per dag achter de TV, Ipad, telefoon van mama, etc?
De ipad en telefoon eigenlijk nooit! Jay heeft wel een kinder tablet, maar ook daar zit hij eigenlijk nooit op ze zijn gek op buiten spelen en actief zijn. Wel staat de tv hier hier best vaak aan.

 

Laat je jouw kind in slaap vallen in zijn/haar eigen bed?

Ja ze slapen beiden heel makkelijk ze weten niet beter dan dat ze in hun eigen bed slapen. Om 7 uur leggen we ze erin en dan slapen ze ook meestal gelijk wel. En soms toevallig gister werd Luca huilend wakker dus nam ik hem mee naar beneden omdat ik gewoon wilde knuffelen en hangen met hem op de bank.

Etensresten, spuug, kleine poepvlekjes en/of een beetje nattigheid van een te volle plasluier op de kleding van je kind; trek je hem/haar meteen schone kleding aan?
Ik hou er wel van dat ze schoon en verzorgt zijn dus op alle vragen bijna verschoon ik ze direct! Met wat etensresten ben ik nu wel wat makkelijker geworden vooral als we de hele dag thuis blijven verder. Maar gaan we de deur uit dan komt er een nieuw outfit, nieuwe gel, nieuwe creme 😉

unnamedchhh

Heeft jouw kind iedere dag 2 dezelfde sokken aan?
Oke bij de vorige vraag zou je nu denken dat dit natuurlijk zo is. Maar ook hier heeft onze wasmachine alle andere helftjes van de sokken opgeslokt. Dus ze hebben bijna altijd 2 verschillende aan! Ik had me al heel lang geleden voorgenomen alles weg te gooien en alle sokken in dezelfde kleur te kopen!

Koop jij je kind wel eens om met iets lekkers, tv-tijd of iets anders?

Ja ik denk elke moeder wel toch!? Hier gaan er regelmatig crackers of een doosje rozijntjes doorheen zoals gister gilde Luca het restaurant bij elkaar omdat hij NU zit in de stoel en dus ook NU wil eten. Hier een cracker veel beter dan gillen 😉

 Hoe ziet het er achter de gesloten deuren en laatjes uit in jouw huis?

Best netjes! 1 kast is dus inmiddels leeg (vorige blog) en dan heb ik 2 rommellaatjes die ik wel regelmatig even uitzoek. Ik haat rommel!

Als je een kind onder de 4 jaar hebt, geef je hem nog elke dag 10 vitamine druppels.
Oepss.. Nee ik heb me hier in het begin heel goed aan gehouden, maar op een gegeven moment aten ze beiden hetzelfde als mij elke dag. Dus genoeg vitamientjes! Wel geef ik ze af en toe vitamine c als ik toevallig het doosje zie staan, maar wel let ik op genoeg groente en fruit.

Tot slot: noem nog drie dingen die loedermoeder-noemenswaardig zijn.
1. Als ik stiekem in de kelderkast sta met een mond vol dropjes en Jay ineens achter me staat met : MAMA wat ben jij nou aan het doen!? Niks schat niks.. JAWEL JE HEBT ZWARTE TANDEN! MAG IK OOK??

2. Als ik weer eens een paar sokken ben vergeten voor Luca en nog bezig ben hem om te kleden wat ik altijd beneden doe. Vraag ik aan Jay ahh liefje….. jij kan zoooo goed sokken ophalen altijd!

3. Als ik tegen de kindjes zeg dat ze ook hun korsten van hun brood op moeten eten en mijn eigen onder de tafel op m’n schoot verstop. 😉

 

Ik nam deze tag over van Tamara . Als je deze tag overneemt, vermeld je de namen er dan ook bij?

Ik zelf tag CassandraDineke en Linda om deze tag over te nemen ♥

Durf jij ook 1 ding op te noemen hieronder die loedermoeder-noemenswaardig zijn 😉 ?

Liefs Lin ♥

mommysworld

7 reacties

  1. Haha echt een geweldige tag! Loedermoeder waardig vind ik als ik net doe alsof ik niet zie dat Senna iets doet wat niet mag haha. Soms heb ik er gewoon even geen zin in 🙂

  2. Gelukkig heb jij met sokken hetzelfde probleem als wij haha. Ik eet als ontbijt vaak een banaan en als Saar dat ziet (ook al heeft ze net haar pap op) dan wil ze ook. Ik eet hem dus stiekem in een hoekje van de kamer haha.

  3. Hahahaha oooh die dropjes! Dat is iets wat ik mezelf later als mijn zoontje groter is ook nog wel zie doen!
    Leuk dat je onze tag ook hebt ingevuld 😀 Zou je er alleen nog eventjes bij willen vermelden dat hij van ons afkomt? Dankjewel!

  4. Hahah loedermoeder. Je mag de sokken van de kinderen ook hier komen wassen hoor, onze wasmachine slokt ze niet op 😉😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *