Ik had hem al eens gedeeld, maar steeds als ik een hap neem van dit zelf bedachte broodje moet ik het delen!! Zo lekker ik sta op het punt zo naar de verloskundige te gaan, maar als ik toch aan het lunchen ben kan ik er net zo goed even snel een blog van maken!
Wat heb je nodig voor dit belachelijk verslaafde lekkere broodje?
-stokbrood
-Zaanse Mayonaise
-Bieslook vers!
-Zakje Aioli van Duyvis
– Salami ( ik kreeg al aardig wat berichtjes, toevallig vroeg ik vorige week mijn verloskundige of salami nou wel of niet mocht, volgens haar mocht het wel, maar na wat printscreens van mijn volgers hier sla ik het toch vanaf nu maar weer over.
In een bakje meng je aardig wat zaanse mayonaise met het zakje aioli kruiden en 2 eetlepels water.
Knip of snijd flink wat bieslook en voeg dit erbij en roer alles door elkaar.
Beleg je stokbrood met de salami en bij mij gaat bijna het hele bakje saus erbij op! Yummiee
Tip: Ook lekker op ciabatta brood en de salami vervangen voor runder rookvlees is ook lekker en net wat minder vet, corrigeert die mayo weer 😉
En nu kijken naar dat kleine wondertje en zo min mogelijk praten bij de verloskundige (knoflookkk)
Je afbeeldingen doen het bij mij niet… 🙁