Mijn anti-bucketlist! Dingen die ik nooit zou doen!!

Ik volg zelf als blogger niet veel andere bloggers omdat ik daar gewoonweg met 3 kindjes geen tijd voor heb, maar er zijn een paar andere bloggers die ik heel leuk vind om toch te volgen. Ik ga ze snel eens delen met jullie via Instastories, maar vandaag deel ik eerst mijn anti-bucketlist die ik overneem van LavieSanne !

Zij schreef een tijdje geleden haar anti-bucketlist en ik moest er erg om lachen omdat het gewoon heerlijk is om het tegenovergestelde te lezen van de standaard bucketlist. (Al staat die ook nog op mijn lijstje!)

Hieronder dus de dingen die ik never nooit zou willen doen of meemaken in mijn leven!

– Een tattoo nemen.
Niet om het over te nemen, maar echt, als je mij zou vragen wat ik echt nooit zou doen in mijn leven zou dat net als LavieSanne zijn, om een tattoo te nemen.
Ik zou dit zelf nooit nemen omdat ik er gewoon echt niet van hou.

– Naar een concert gaan.
Ik heb serieus nog nooit in mijn leven een concert bezocht. Ik heb een hekel aan mensenmassa.
Ik ben een beetje claustrofobisch (misschien kwam het ooit doordat ik vast zat in een lift in Disney) Mij dus niet gezien in de mega drukte!
Waaa okee voor Enrique zou ik misschien toch wel gaan!

Een container aan de weg zetten in de zomer.
WAAAA ik ben zo bang voor maden!!!! Dat zijn de engste beestjes van de wereld!

– Tuinieren
Ja!?  Zijn het Broeren van die maden? Ik ben ook doodsbang voor wormen en als ik er vroeger eentje zag op het fietspad nam ik zelfs die mega omweg!!

Mosselen of haring eten.
Euhlll alleen al langs een viskraampje op de markt lopen vind ik vreselijk!

-Drugs gebruiken

Ik hou oprecht van een wijntje (Lees wijntjes) Ik rook teveel en probeer te minderen, maar drugs.. Ik ben echt anti! Heb het
ook nog nooit gedaan en zal het ook nooit willen proberen.

– Borstvergroting
Ik met mijn eerder een volle cup B viel af tot 48 kilo en ik heb inmiddels een mini cup B als het geen A is.. Maar een borstvergroting zou ik nooit doen!

– Tijgerprint dragen
Sorry voor iedereen die het wel fashion vind. Ik heb voor mezelf echt een anti tijger/panda/giraf/zebra en de hele dierentuin print. De enige panda die ik elke ochtend tegen kom is mezelf omdat ik mijn mascara er niet goed afgehaald heb, maar mezelf in zo’n outfit hijsen gaat me echt te ver!

Wat zou jij echt Never nooitttt in je leven willen doen??
Deel het hieronder!

Wil jij ook de leuke Anti-bucketlist van LavieSanne lezen? Voeg haar dan even gezellig toe op Instagram en vind nog meer leuke verhalen van haar hier !

 

 

mommysworld

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *