Name-it mini shoplog!

Vandaag kon ik het weer niet laten om weer een gaaf outfit te scoren voor Luca!
De ene keer koop ik wat voor Jayson en de andere keer weer wat voor Luca en soms natuurlijk voor beiden.
Luca groeit natuurlijk nog veel sneller als Jayson en was door al zijn broekjes heen, ook kruipt hij de hele dag door en zitten er al snel gaten bij de knietjes grrr ik lijk wel gek om dan niet gewoon de zeeman in te duiken en daar 10 broekjes te kopen, al doe ik dat soms ook wel, maar zoals jullie eerder al konden lezen hou ik enorm van de Name-it broekjes ze zijn zo stoer en leuk !
Ik twijfelde nog even over de maat hij zat nog in 80, maar het is ook zonde als hij het over twee weekjes al niet meer aan kan dus heb ik maat 86 gekocht.
Het baby-baby was er al af , maar toen ik 86 vast had dacht ik echt wow dit is gewoon al groot niks geen mini broekjes en mini shirtjes meer.

Ik zag gelijk een mooie jeans en was meteen verkocht door de neon gele applicaties.

mi

Ik was blij dat ze deze nog hadden in zijn maat en besloot hem direct te nemen.
Natuurlijk weten de winkels er dan prachtige bijpassende kleurende shirtjes bij te hangen dus ik kon het niet laten om er ook nog maar een shirtje bij te nemen.

Dit is het geworden inclusief een mini fotoshoot van mijn toch al best grote mannetje!

IMG_9247

Het shirtje heeft een leuke colkraagje en matcht perfect bij het broekje.

Het shirtje heeft een leuke colkraagje en matcht perfect bij het broekje.

luc1

 

luc3

Wat vinden jullie van het outfit en nog meer fans van Name-it?

Liefs Lin ♥

mommysworld

16 reacties

 1. Zo leuk die kleding!!!!! Maar het mooiste is toch wrl de lach van dit heerlijke ventje!!!

 2. I love Name-it!!! Die broekjes zijn voor meisjes ook heerlijk! Mila heeft in elke maat tot nu toe altijd een name it spijkerbroekje gehad. Ze zitten mooi en blijven mooi in de was. Voor mijn zoontje die nu op komst is ben ik ook van plan de Name-it broekjes te kopen.

  Dit setje staat Luca erg leuk! Stoere vent!

  • Ja klopt ik kijk meestal niet eens naar de merken, maar dan heb ik een stoer shirtje vast en dan is het toch weer van name-it zonder dat ik dat door heb! 😉

 3. Stoer setje! Ik vind de zachte babyjeans geweldig! Zijn wat prijzig, maar wel van goede kwaliteit en zien er ook nog eens stoer uit. 🙂

 4. Ik zoek die broek al zooo lang! Heb het shirtje namelijk ook voor mijn zoontje, maar kan de broek nergens vinden… waar heb jij de broek vandaan?

  Gr miranda

  • Hoi Miranda! Ik heb deze een hele tijd terug al gekocht bij vila kakelbont, een boetiekje in Zwolle, ik heb net online gekeken voor je, maar ik kan hem inderdaad online nergens meer vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *