Musthaves babykleertjes

merk

Inmiddels ben ik alweer bijna 24 weken zwanger! De tijd gaat aan de ene kant best snel, maar eigenlijk kan ik ook niet meer wachten tot ons kleine wondertje er is.
Nu we druk bezig zijn in huis met verbouwen en ik binnenkort dus de kastjes in kan gaan richten hou ik me niet meer in met shoppen voor ons kleintje! Natuurlijk show ik graag af en toe wat spulletjes die ik gescoord heb en deel ik met jullie wat leuke webshops waar je terecht kunt voor je kleintje.

Ik kwam op de website van babymerkkleertjes waar ze, wat de naam al zegt verschillende soorten merken babykleertjes, maar ook jongens en meidenkleding verkopen.
Nu merk ik dat ik het soms wel lastig vind om te bloggen terwijl we het geslacht niet bekend hebben gemaakt ( Zal ik Pim overhalen? 😉 ) want ik kan helaas daardoor niet in alle blogs alles goed showen, maar toevallig had ik in deze webshop wel echt alleen unisex spulletjes geshopt omdat we toen zelf ook nog niet wisten wat het werd.

romp

Wat is dat lastig zeg als je nog niet weet wat het word! Ik vind het maar knap dat er stellen zijn die dit tot het eind vol kunnen houden.
Wel een extra bijzonder moment bij de bevalling zelf om dan het geslacht van je kleintje te horen, maar om te shoppen en alleen unisex kleertjes te kunnen kopen lijkt me lastig voor 9 maanden lang. Ik wilde wel gewoon al iets hebben voor onze baby dus ik bestelde 2 rompertjes een shirtje en een bijpassend mutsje in de kleuren grijs & beige. Super schattig en fijn dat er tegenwoordig steeds meer leuke unisex babykleertjes te krijgen zijn daar is deze webshop een voorbeeld van, maar ik ben wel blij dat we inmiddels gewoon los kunnen gaan met het scoren van wel gerichte jongenssmeisjess meisjess uh jongens kleding scoren 😉 haha gemeen he?

Vond jij het lastig om te shoppen toen je het geslacht niet of nog niet wist?

liefs

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *