Nederland is een jongensmerk rijker!

skur

Nederland is een jongensmerk rijker! Dit stoere merk is een musthave voor sportieve jongens. SKURK is de Scandinavische vertaling van het woord schurk, boef, bandiet, rebel. De SKURK-jongen is ondeugend maar een hartenbreker.

Nou hoop ik niet dat ik dat later over mijn mannetjes kan zeggen en ze heel erg lief voor de meisjes gaan zijn, maar gelukkig hoef ik me nu voorlopig nog niet druk te maken over dat soort dingen. Ik hou me nog wel even lekker bezig met wat van gave kleertjes ik ze nou weer eens aantrek en hoe leuk het is om steeds weer nieuwe merken te ontdekken op het gebied van jongenskleding. Ik blijf erbij dat ik bijna ga stuiteren als ik meisjeskleding zie hangen met al die snoezige pastelroze en mintgroene kleurtjes, maar het word toch steeds makkelijker om ook voor jongens echt leuke dingen te scoren!
Skurk dus, ik zeg meteen Jeeeh tegen dit nieuwe jongensmerk! Ik vind het echt een leuk merk met gave prints!

skurk
Ik zag voor Luca dit onwijs leuke shirt en als hij hem draagt en we vragen wat erop staat zegt hij camper! Extra leuk om straks met de camper helemaal gematcht rond te cruisen toch?

T-shirt van

 

image

 

gesponserd

Skurk is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152

Kende jij dit merk al?

liefs

 

mommysworld

8 reacties

  1. Wat een gaaf merk!! Ik ken het niet, maar ziet er cool uit 😎 staat je kleine man ook heel wijs!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *