Primark shoplog!

shoplog

Primark aan de ene kant ben ik fan van deze winkel aan de andere kant ook weer niet!

Waarom wel?

Nou je kunt er echt wel heel goedkoop shoppen en wat is er nou fijner om veel voor weinig te kunnen scoren?!

Waarom niet?

Veel gaan naar de primark en ik haat het als iemand hetzelfde aanheeft als ik en als dat nou 1 iemand is okey okey, maar half NL nee.. daar hou ik niet van. Voor mezelf koop ik er dus niet heel snel iets, maar voor de kindjes is het een uitkomst! Ze hebben er echt wel hele leuke kleding voor weinig geld en voor mezelf kan ik er ook echt wel slagen voor sieraden of af en toe is een shirtje en daarbij vind ik kleding voor mezelf heel anders dan als voor de kindjes. Ik draag waarschijnlijk voorlopig nog wel maatje 36 , maar de kinderen groeien er zo ongelovelijk snel uit dat het zonde is om alleen maar dure kleding te kopen.

Dus wel fan voor de kinderkleding van de primark?

Ja, ja, ja ik denk niet dat ik ooit 1 zomer heb overgeslagen om daar kleding voor ze weg te halen. Schoentjes voor 4 euro….. wie verzint dat.. geniaal, al is het alleen maar voor erbij en draai ik wat wasjes en denk ik dat dat 2 euro shirtje lelijk is, gooi ik hem heel wat makkelijker weg dan een shirtje van 40 euro.

Maar om van deze blog nog even een shoplog te maken, mijn mama echt wat moest ik zonder haar… ze wilde van de week naar de primark gaan samen met Luuc, ze bracht Jay naar school vanuit Zwolle naar Ermelo en ineens deed haar auto het niet meer en stond ze met pech in Ermelo en kwam de wegenwacht, Pim, schoonzus allezz erbij en moest de auto van mijn vader uit Nieuwleusen naar Ermelo laten komen om daar weer weg te kunnen. Het ochtendje shoppen ging dus even niet door, maar de volgende dag was ze toch gaan shoppen en kwam met onwijs veel kleren voor de kindjes terug, Kijk mee!

pri1
pri3

pri2

pri5

pri6

pri7

Super leuk toch! En onwijs lief van mijn mama! De kindjes kunnen voorlopig weer vooruit!

En, ben jij fan van de Primark?
Laat hieronder een reactie achter!

liefs

mommysworld

7 reacties

  1. Ik ben er nog nooit geweest (shame on me) maar ik ga volgende week voor het eerst! Ben heel erg benieuwd..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *