Rosti Mepal ook voor de kleine sloperts

Rostimepalshop.nl

Met die mannetjes hier in huis (lees sloperts) zijn er al heel wat bekers en bordjes doorheen gegaan.
Hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar als ik denk nu eindelijk een goede beker voor ze gekocht te hebben ligt die na een paar dagen toch echt weer in de prullenbak grr.
Ik had laatst een stuk gelezen over Rosti Mepal en de naam kwam me al erg bekend voor en ik bleek er zelfs al wat bakjes van in huis te hebben zonder dat ik wist dat ze daarvan waren.
Heel toevallig zijn dat wel een van de weinige bakjes die het tot nu toe overleeft hebben dus het leek me een slim plan om hier eens wat uit te zoeken voor de kindjes vooral omdat Jay over een poosje naar de basisschool gaat en we dus nog drinkbekers en broodtrommeltjes nodig hebben.

1
Rosti Mepal ook voor de kleine sloperts

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Iedereen kent de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen.
Een groot deel van de productie vindt plaats in Nederland en alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan materiaal, kwaliteit, veiligheid en uitvoering net wat ik nodig heb met 2 van die kleine boefjes!

Ik liet Jayson zelf wat leuks uitzoeken voor hem en ook voor Luca want het is niet alleen handig voor mee naar school, maar ook ideaal voor als we dagjes weg gaan. Hij kiest hele andere dingen uit dan mij. Mama houd het liever bij rustige kleurtjes, maar ik zeg eerlijk dat het me bij een broodtrommel en beker iets minder uitmaakt en hij dan ook eens een keuze mag maken 😉

Natuurlijk werd het een set van een tekenfilm die hij graag kijkt met op de buitenkant van de lunchbox, beker en drinkfles een afbeelding van Ryder en de zes pups uit de bekende kinderserie Paw Patrol!

paw-patrol
Het is heel stevig materiaal dus ik denk dat dit goed moet gaan komen!

Liefs Lin ♥

Kennen jullie dit merk en zijn jullie er ook zo tevreden over?

 

mommysworld

5 reacties

  1. Mijn zoon heeft voor school ook een bakje en fles van rosti mepal. Het is inderdaad stevig, vooral het bakje doet het prima. Helaas lekt de drinkfles wel na 1 1/2 jaar intensief gebruik voor school.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *