Schattig klein, maar groots in gebruik

Jullie weten dat ik er gek op ben om artikelen te delen van leuke websites en bedrijven en vandaag doe ik dat heel graag voor het bedrijf van mijn vriend die hij samen heeft met Henk.
Trots vriendinnetje! 😉
Bij Meubelmakerij Roos & van Ommen  kun je terecht voor super gave meubels op maat en word er gewerkt met verschillende soorten materialen denk hierbij aan massief hout, plaatmaterialen, fineer producten, staal en RVS. Andere materialen zijn op aanvraag ook altijd mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om elk gewenste meubelstuk op maat te laten maken!

luc

 

Hoe schattig is dit setje hierboven op de foto, oke ik weet dat Luca toch echt het schattigst op die foto staat, maar dit steigerhouten setje is dus gemaakt door mijn handsome en ik ben er nog elke dag blij mee. Jay en Luuc gebruiken hem dagelijks. Ik laat ze er aan ontbijten, knutselen, spelen of schuif de stoeltjes voor de tv zodat ze niet de bank onder smeren met hun bekertjes melk. Ik vind speelgoed en meubels voor de kinderen in de woonkamer helemaal niet erg, maar je zou bij mij nooit een mega vol ingericht huis voor de kinderen zien waarin speciaal voor de kids een grote mega kast vol speelgoed zou staan of een hele hoek van de kamer die in beslag word genomen door bijvoorbeeld een mega speelhoek tenzij we een villa hadden natuurlijk. Dat is niet zo dus hou ik van kleine meubels die makkelijk op te bergen zijn en niet meteen je hele woonkamer in beslag nemen.
Dit setje is ideaal want je schuift de stoeltjes helemaal onder het tafeltje en daarom neemt dit setje weinig ruimte in beslag, ideaal!
Wat trouwens ook fijn is met twee van die ondernemende mannetjes is dat ze het niet zo snel kunnen slopen want ze staan regelmatig boven op een stoel en dat was wat geweest als ik er een plastic simpel setje had neergezet 😉
ik
De prijs? 89,95 gelijk bestellen? klik dan hier

liefs

 

mommysworld

6 reacties

    • Ja dat valt echt mee he vooral voor de goede kwaliteit. Jay heeft hem al 3 jaar in gebruik ongeveer en ik ben hem ook wel eens vergeten naar binnen te halen in de regen, zijn er heel wat bekers overheen gegaan met zoete drankjes etc. maar het setje blijft gewoon super mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *