Spelen op de boerderij, maar dan op een hele bijzondere manier!

 

boed
Iedereen kent het wel ravotten op de boerderij iets wat voor kinderen natuurlijk geweldig is, maar bij de Flierenfluiter is het wel heel bijzonder en kun je jouw peuter kleuter of al iets oudere zoon of dochter heerlijk laten spelen. Lees snel mee!

Ik kwam bij de Flierenfluiter uit door een kennis die zei, Lin daar moet je echt eens heen met de kindjes!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog even dacht hmm speelboerderij…ik kon me er niet zoveel bij voorstellen, maar omdat het in Raalte zit en dat niet zover van Zwolle vandaan is, besloot ik op een saaie zondag met de kindjes een dagje heen te gaan. Mijn ouders waren mee en Luuc was nog klein en lag een beetje schattig te zijn in zijn maxicosi. Ik verbaasde me over hoe groot het was! Het zag er super leuk uit en Jay rende meteen alle kanten op. Skelters, diertjes, ballenbak, trampolines, glijbanen, doolhof een reuze speelzolder met mega duplo blokken je kunt het zo gek niet bedenken, dus ik keek m’n ogen wel even uit!

f

Inmiddels is de flierfluiter flink uitgebreid en het was al groot! Er is een buitenzwembad bijgekomen een speeldeel voor de allerkleinsten!
De kindjes hebben het super naar hun zin als we er weer een dagje heengaan want dat doen we dus regelmatig.
Je kunt je er zeker een hele dag vermaken, maar ook een heel weekend of langer want er zit ook een camping bij!
We mochten eens kijken hoe het was en zijn er afgelopen september een weekendje geweest met de kindjes en we hebben het super leuk gehad!

We hadden een ideaal plekje een beetje vooraan waardoor we uitzicht hadden op het speelgedeelte zo konden de kindjes zich prima vermaken en wij als daddy en mom genieten van wat rust en als we opgeladen waren gingen we net zo hard mee dollen en gek doen op de trampolines of speelzolder.
Wat extra leuk was is dat als de Flierenfluiter sluit je nog als campinggast gebruik mag maken van alle faciliteiten en dus eigenlijk bijna alles voor jezelf hebt! Verder zit er een luxe verwarmd sanitair gebouw waar je lekker kunt douchen en in het restaurant of op het terras kan je wat drinken of lekker eten! Ik zeg een aanrader dus!

1  2  3  4

De entreeprijzen vind je hier op de website en ook de openingstijden.

Ben jij wel eens naar de Flierenfluiter geweest?

liefs

mommysworld

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *