Terug in de tijd!

Het is zo grappig dat ik door de kindjes vaak terug denk aan vroeger. Mijn liefste heeft een tijdje geleden een Wii gekocht voor de jongens met enorm veel spelletjes en daar zat ook super mario bij. Ik zelf speelde dit vroeger echt zo ongelofelijk vaak, dus het is zo leuk om terug te zien en natuurlijk af en toe zelf met mijn liefste of met de boys te spelen.

Jayson was een tijdje geleden jarig en omdat hij zo gek is op Mario leek het ons leuk om op zijn verjaardag een beetje dit thema aan te houden.
Mijn moeder is ontzettend goed in het maken van taarten en doet dit elk jaar weer voor de kindjes, dan mogen ze zelf kiezen wat voor taart ze graag willen. Jay wilde natuurlijk een Mario taart en hij was zo leuk geworden!!

Pim maakte iets te¬†gaafs voor zijn verjaardag! Ik heb geloof ik al 100 keer in blogs gezegd dat Jay helemaal weg is van knikkerbanen en nog steeds vind hij dat geweldig. We wilde Jay een hoogslaper geven op zijn verjaardag en met een papa die meubelmaker is, komt dat natuurlijk goed, meer dan goed zelfs! Hij bouwde voor Jay een hoogslaper met van boven tot onder een complete knikkerbaan ! Super gaaf natuurlijk en hij speelt er nog steeds elke avond en tja, soms ook ’s nachts mee ūüėČ

Op de website van Jecotoys kwam ik voor op het bed een Mario dekbed tegen zodat het een nog vetter cadeau zou worden! Ze verkopen op de website zo ontzettend veel leuke artikelen. Van¬†Mario en Sonic¬†pvc figuren, K’nex, pull-back racers, sleutelhangers, spellen, tassen, muurstickers, pyjama’s, zwembroeken, puzzels, en ga zo maar door! Een echte aanrader voor als je iets speciaals zoekt¬†van een bepaald thema. Toen ik nog even verder rondkeek op de site, kon ik het niet laten er ook nog een Mario pyjama bij te bestellen. Jay vond het allemaal geweldig en is dus flink verwend!

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.