Unieke 3D-geprinte sieraden!

Unieke 3D-geprinte sieraden!

UbbensDesign Logo

Ik kwam nu weer een website tegen die moest ik gewoon met jullie delen!
Soms heb je van die websites die zo uniek zijn, zo ook deze! Op de website van Ubbendesign.com vind je sieraden en niet zomaar sieraden, deze worden namelijk via een 3D printer gemaakt!
Je hebt hierdoor echt iets unieks en meteen ook een sieraad die bijna niemand heeft. Ik vond het zo vet dat ik dit met jullie moest delen want hoe gaaf is het om een sieraad te hebben die je helemaal naar eigen smaak kunt laten ontwerpen.
Vincent de eigenaar van de website is net begonnen met het ontwerpen van deze sieraden met behulp van het 3D printen. Je kunt hier terecht voor ringen,  hangers, armbanden, maar ook voor bijvoorbeeld manchetknopen of misschien wil je iets moois met edelstenen, in overleg is er nog veel meer mogelijk. Vind je het mooi om een sieraad met een tekst te hebben? Dan kan dit ook en bijna elk lettertype is mogelijk wat ik wel fijn vind, want soms zie ik bij de juwelier een sieraad en kan je maar kiezen uit 2 of 3 lettertypen.

Hoe werkt het?
Eerst wordt er overlegd welk sieraad je graag wilt en hiervan wordt een schets  gemaakt, van de schets wordt een concept op de computer gemaakt. Hierna krijg je eerst te zien hoe dit is geworden met een fotorealistisch plaatje, zodat je kan zien of deze naar wens is voordat hij daadwerkelijk wordt gemaakt.  En hoe gaaf is het dan om jouw eigen bedachte unieke sieraad te ontvangen en te dragen!

Ik zocht zelf al heel lang een mooie armband en jullie weten inmiddels wel dat ik niet van standaard, basic en simpel hou, maar liever ga voor iets aparts of unieks, en waar kan dat dan beter als hier?
Vincent maakte schetsen voor me nadat ik had uitgelegd wat ik graag zou willen hebben. Je kunt een afspraak maken met Vincent om te bespreken wat je graag wilt, maar ook online kan dit gewoon wat ik zelf erg fijn vind, omdat ik vaak met de kindjes en mijn werk zit. Mijn schetsen kreeg ik dus via de mail toegestuurd en het is precies zoals ik gehoopt had dat het zou zijn!

2

En dan is het afwachten tot het binnenkomt! Ik was reuze benieuwd, maar wauw wat ontzettend gaaf is het geworden!

myarm

ar

Ik ben helemaal blij met mijn unieke sieraad die bijna niemand zal dragen! Een extra leuk detail is dat je er een certificaat bij krijgt met daarop bijvoorbeeld 1/5 of 2/5 zodat je weet hoeveel van deze sieraden er zijn en welk nummer uit de serie jij hebt!

arm

Nu zul je denken omdat het zoiets unieks is, het onbetaalbaar zou zijn, maar ik vind de prijzen erg meevallen en je kunt het natuurlijk zo gek maken als dat je het zelf wilt.
Neem vooral eens een kijkje op de website van Ubbensdesign.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden!?

Liefs Lin ♥

gesponserd

mommysworld

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.