Waarom ik blij word van de zomer!

fff

Ik denk dat er weinig mensen kunnen zeggen dat ze een hekel hebben aan de zomer, wakker worden door de vogeltjes, naar buiten kijken geen grauw weer, maar hup een jurkje aan en genieten van het mooie weer is echt iets waar ik ontzettend blij van word.
Vandaag vertel ik waarom ik nog meer zo blij word van de zomer!


Bron

Buiten leven

Buiten eten lekker barbecueën en niet continu binnen zitten is best heel fijn als je dat in Nederland toch al snel een half jaar per jaar doet omdat het te koud is of regent. Ik zeur wel eens dat ik het hele jaar 30 graden wil, maar eigenlijk genieten we er denk ik toch extra van als het dan eindelijk wel mooi weer is!


bron

Erop uit gaan

Ik hou er altijd van om erop uit te gaan ook al is het winter, maar in de zomer is het toch wel extra lekker!
Ik vertelde laatst dat we bezig zijn met de camper en als deze af is we nog makkelijker lekker weg kunnen gaan en niet kan wachten erover te bloggen of misschien wel vloggen, of wat ook heerlijk is, is dat hier het ‘pronkstuk’ van de woonkamer, namelijk de vespa staat en je deze vooral in de zomer weer lekker kunt gebruiken! Toevallig moesten we nog een helm aanschaffen en kwam ik terecht op de website van helmonline waar we een gave jethelm scoorde om straks lekker rond te toeren, het doet me altijd een beetje denken aan die film the lizzie mcguire movie, maar natuurlijk zit ik dan bij mijn handsome achterop en willen we er wel smooth uitzien dus was ik blij om te zien dat ze bij helmonline ook echt mooie en vooral betaalbare helmen verkopen. Niet alleen voor scooters maar ook voor moterhelms kun je hier goed terecht. Op de site staat heel handig uitgelegd hoe je de juiste maat moet kiezen zodat online bestellen geen probleem hoeft te zijn, en dat was ook zo want toen hij binnen kwam bleek het precies goed te passen en ook verbaasde ik me over de snelle service van deze website want de volgende middag was ie binnen! Voor mezelf lijkt het me wel gaaf om deze roze helm hieronder nog te scoren en ik zeg lekker toeren en terrasjes pakken ! ♥

                Scooterhelm Vinz Fashionhelm - Mat Roze

Kleding

Sokken, vesten, truien, laagjes nog meer laagjes en een afschuwelijk dikke winterjas waarin ik bijna omval als ik het aanheb.. nee zomerkleding ik hou ervan! Lekker korte broekjes shirtje, jurkjes en armbandjes die tenminste nu wel te zien zijn omdat er anders een dik vest overheen kruipt yeah ik hou gewoon enorm van de zomer en alles wat erbij komt kijken! Binnenkort mijn outfitblog voor deze zomer en alvast benieuwd wat ik, of nee eigenlijk mijn mama scoorde voor de kindjes? Lees het hier de primark blog!

Vertel jij hieronder wat jij het allerlekkerste vind van de zomer en ook ben ik wel benieuwd hoe jullie de helm van mijn handsome vinden 😉

liefs

mommysworld

8 reacties

  1. Het buiten leven houd ik zelf ook heel erg veel van. Alleen een beetje jammer dat het voorlopig niet zulk mooi weer is, hopelijk komt het snel weer.

    • Ja heerlijk he, ik heb toevallig net best lang buiten even in het zonnetje gezeten, maar ik ben maar snel naar binnen gegaan want het begon alweer te regenen 🙁

  2. Zomer de beste tijd van het jaar! Je wordt lekker bruin, je voelt je beter, je ziet er beter uit (vind ik).. slippers aan. Vogeltjes fluiten… Heerlijk i love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *