Wat er in mijn make-up tas zit?

Hebben jullie dat ook? dat al je make-up altijd tegelijkertijd op is? Momenteel is mijn make-up tas dus aardig leeg en moet ik snel weer inkopen doen en daarom dacht ik, laat ik een blog maken nu ik toch online bezig ben om mijn winkel mandje vol te stoppen met make-up om jullie te laten zien welke producten ik gebruik.

Foundation:
 Ik heb sproetjes in mijn gezicht (best veel vooral nu ik weer even in de zon gezeten heb) en hoewel ik het bij echt iedereen die ook sproetjes heeft leuk vind staan, en ook veel altijd zeggen ah het staat juist leuk en schattig! vind ik het zelf toch mooier als mijn gezicht egaler is.
Ik smeer geen mega lagen foundation op, dus ik probeer het wel natuurlijk te houden en daarbij meng ik mijn foundation ook altijd met een dagcreme omdat ik een droge huid heb, maar ik merk wel dat sommige foundations gewoon minder goed dekken. Na heel wat uittesten heb ik er 2 gevonden die ik nu al jaren gebruik.

De maxfactor lasting performance

max_factor_foundation_lasting_performance_106_natural_beige_1

Ik heb in de winter altijd de 106 naturel beige en in de zomer de 108 honey beige deze is een tint donkerder omdat ik dan bruiner ben het zonde zou zijn ik mezelf weer wit maak met de 106 😉  ik vind deze erg fijn en hij smeert makkelijk en dekt goed!
Ik heb ooit een curcus visagie gevolgd en daar gebruikte ik de producten van Make-up studio en daarvan vind ik de foundation ook erg fijn.

Make-up Studio Face It Cream Foundation

cream

 

Ik gebruik hem minder vaak dan de maxfactor foundation omdat deze heel dekkend is,  ik vind die sproetjes dan zelf niet helemaal geweldig, maar het is ook niet zo dat ik ze echt compleet wil weg werken. Ik gebruik hem eigenlijk alleen bij een feestje, bruiloft of een hete zomerdag omdat deze absoluut langer blijft zitten dan de Maxfactor foundation.

Bronzer

De Oriflame Bronzing Pearls is één van de best verkochte producten van oriflame Ik vind hem erg fijn ondanks dat die balletjes nogal eens uit mijn bakje overal heen rollen 😉 Hij geeft je net even een mooie tint en de kleur past zich aan op je huid.

ori

Oogschaduw

Eigenlijk gebruik ik niet standaard elke dag oogschaduw de ene keer heb ik periodes dat ik het elke dag gebruik en soms dus ook dagen niet. Als ik het gebruik zijn het meestal een beetje de donker paars en bruin tinten ( matcht het best bij groene ogen zeggen ze 😉 ) van het merk bourjois.

 

Bourjois Little Round Pot eyeshadows

Blush Om mijn gezicht wat extra kleur te geven breng ik elke dag een blush aan. Ik gebruik hiervoor ook weer een maxfactor product namelijk de maybelline dream bouncy blush Het is een  zacht product wat je heel makkelijk aanbrengt en licht uitsmeert.

bounm

Zoals nu ben ik trouwens echt helemaal door mijn blush heen en gebruik ik tijdelijk even mijn oogschaduw in dezelfde kleur als wat mijn blush normaal is 😉

Wenkbrauwen Hier hoef ik niet veel voor te doen mijn wenkbrauwen zijn al erg donker en ik hoef dus niets bij te tekenen of mijn wenkbrauwen te verven, om ze wel even in model te brengen gebruik ik de lash//browgel van Catrice het is een erg fijne eyebrowgel zonder dat het witte stukjes of een plaklaagje achterlaat.

eye

EyelinerIk gebruik de eyeliner van Essence ik vind de kwastjes erg fijn, het klinkt wat raar maar ik ben zo gewend om met mijn werk nailart te zetten wat exact zo’n zelfde kwastje heeft dus hiermee kan ik perfect een eyeliner zetten, geef me geen potlood want dat lukt me echt niet.. 😉

eyee

Ik maak mijn ogen vaak alleen op met een eyeliner en een mascara,een oogpotlood gebruik ik nooit en dus ook niet altijd een oogschaduw, maar mijn absolute musthaves zijn echt een eyeliner en mascara! Mijn favoriete mascara is de  Chanel – Le volume de Chanel deze is wel wat duurder dan de gemiddelde mascara`s en zit rond de €30,- Ik heb deze ooit eens met kerst gekregen en ik vind met mijn traanogen deze mascara ideaal omdat hij erg goed blijft zitten en hij minder snel brokkelig is. Chanel - Le volume

En als laatste gebruik ik de lipstick van Maybelline Super Stay 14 Hour Deze kocht ik vorig jaar en dit is ook mijn enige make-up product die nu nog lang niet op is, als ik er naar kijk heb ik het idee dat ik er nu nog 3 jaar mee kan doen bewijze van 😉 Deze blijft echt de hele dag zitten, hij vervaagt wel heel iets als je veel gegeten en gedronken hebt, maar ik ben heel erg tevreden over dit product! Ik heb de eerste uit het rijtje een best fel roze kleurtje, maar wat ik doe als ik het toch subtiel wil houden is hem op mijn lippen te deppen met de lipstick zelf, want doe je dit met je vingers je krijgt het er echt moeilijk weer af! Laat deze ook niet slingeren bij kinderen zoals ik dat deed vanmiddag.. ik heb dus overal roze strepen lipstick nu op mijn grijze bank! grr..

Maybelline-Super-Stay-14-HR-Lip-Color-1

Wat zijn jouw make-up musthaves??

mommysworld

4 reacties

  1. Ja! Mijn make-up begint ook weer op te raken. Ik heb ook niet zoveel: foundation, mascara, bronzen, eyeliner en een wenkbrouwpotloodje. MAC vind ik heel fijn! Maar de mascara en eyeliner zijn van L’Oréal en Hema, ook helemaal prima 🙂
    – X Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.