Webshop Nelson

Een tijdje geleden konden jullie lezen dat Luca eindelijk loopt!
Het heeft heel wat langer geduurd dan bij Jayson, maar Luca vond het kruipen toch wel heel makkelijk lekker lui kind!
Ik had al aardig wat schoentjes in zijn kast staan, maar dit waren echt nog baby-baby schoentjes en ik wilde dus nog graag goede loopschoentjes hebben.

Ik vind het wel moeilijk welke keuze ik moet maken want welk schoentje is nou echt goed als ze voor het eerst gaan lopen. Ook vind ik het belangrijk dat ik de juiste maat heb opgemeten wat ik niet erg makkelijk vind en een kind heb die niet heel makkelijk mee werkt en alle kanten met zijn voeten op gaat 😉
Ik zag op de website van Nelson dat ze hier heel goed advies over geven in hun blog  waar precies wordt beschreven hoe je de juiste maat meet.

nelson-welke-maat-kinderschoenen-moet-ik-kopen-1

Ook geven ze tips over hoe je kinderschoenen het best onderhoud.
Want na een actieve dag buitenspelen, ploffen de kids moe maar voldaan op de bank. Helaas zijn hun schoenen er soms na zo’n dag wat minder best aan toe. Kinderschoenen krijgen heel wat te verduren. Kinderen rennen, klimmen en klauteren wat af en juist daarom hebben kinderschoenen wat extra verzorging nodig. Maar hoe pak je dit nou aan? Lees hier de tips!

Ik ging dus opzoek en kwam ontzettend veel leuke schoentjes tegen dat ik weer eens niet kon kiezen!

neee

Uiteindelijk zijn het deze gave maar vooral goede schoentjes geworden!
Ik vond de stoere laarsjes die ze verkopen ook echt gaaf, maar voor nu lijken me deze schoentjes heel fijn voor de allereerste stapjes. En zodra hij goed loopt ga ik zeker nog even een paar stoere jongens laarsjes erbij scoren!

Mega he meneer gaat al naar maat 22 ! Net als grote broer flinke voetjes!

IMG_3259

Ik zag deze schoentjes van de Orange Babies collectie en besloot daar een paar schoentjes uit te kiezen.
Orange Babies en Nelson staan samen sterk om HIV besmette moeders, baby’s en kinderen in Afrika te steunen. Van de kinderschoenen uit de Orange Babies collectie gaat een deel van de opbrengst naar Orange Babies.

unnamed[2]P

Webshop nelson

Hadden jullie kindjes ook ongeveer deze maat al bij 19 maanden? Of is Luca echt een bigfoot ? 😉

Liefs Lin ♥

mommysworld

5 reacties

  1. Leuke schoentjes! Ik verbaasde me ook altijd zo over hoe snel kleine voetjes groeien. Mijn zoon is bijna 4 en zit op 27. In mijn ogen huge voor mijn lieve kleine mannetje haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *