Weekoverzicht

weeeek

Het is alweer dinsdag en ik heb weer een weekoverzicht gemaakt!
Ik ga deze trouwens vanaf nu verplaatsen naar de maandagochtend omdat dat net wat logischer is, maar wat we allemaal hebben gedaan ?
Lees gezellig mee!

Maandag heb ik overdag met de kindjes boodschappen gedaan en ruimde ik wat in huis op, ook haalde ik de zomerkleding van zolder en zocht ik alles uit.
‘S avonds keken Pim en ik de Toscaanse bruiloft, ik had hem al eens gezien, maar films als Costa, verliefd op ibiza etc etc blijven gewoon heerlijke films die ik wel vaker kan kijken. ūüėČ

2 

Dinsdag ben ik met de kindjes even naar het bos geweest om ze lekker uit te laten razen.
Ik vond het heerlijk dat Jay even vakantie had en ik ’s ochtends niet hoefde te haasten, maar nu de scholen weer begonnen zijn is het ook wel weer een stukje relaxter en kan ik net even wat meer dingen in huis doen.

Woensdag moest ik werken en maakte ik weer wat klanten blij met mooie nagels!
Ik was ook bezig geweest om de website van nagelstudio aan te passen, maar toen ik dat deed raakte ik alles kwijt, ik kan dus overnieuw beginnen en had geluk dat ik de oude terug kon zetten!

Donderdag was het natuurlijk Bevrijdingsdag en was Pim ook lekker vrij dus gingen we die dag naar de camping bij mijn ouders langs. De kindjes vinden het altijd geweldig op de camping ze hebben daar alle ruimte en eigenlijk zei ik al we moeten op de camping gaan wonen want ze vermaken zich echt elke seconde! We hebben lekker gebarbecued en lekker van het mooie weer genoten!

bbbb

Vrijdag ging ik opzoek naar een bikini en nam ik Jay even mee naar het dorp, dat klinkt echt heel gek, ik ben natuurlijk gewend om stad te zeggen, maar na¬†bijna een¬†uur passen was ik toch niet tevreden¬†want ik heb een bikini in m’n hoofd en dan moet en zal ik ook zoiets vinden, we¬†aten dus nog maar een ijsje en gingen weer naar huis. Ik heb geluk met Jay dat als ik alleen met hem ben hij winkelen echt niet erg vind, een uur lang zat hij lief in de winkel te spelen en mocht uiteindelijk zelfs de caissiere¬†helpen!

1

Zaterdag hadden we een relaxed dagje, ’s ochtends hebben we eerst lekker ontbeten en daarna reden we even naar de kringloop in de buurt, ik vind het altijd leuk om rond te snuffelen. We scoorde o.a. het zwembad hieronder op de foto voor maar 5,- echt super chil, ik ga binnenkort maar eens een kringloop shoplog maken!

Zondag was het Moederdag en gingen we eerst naar Zwolle naar mijn ouders dus weer lekker naar de camping! Daarna reden we door naar Lelystad naar mijn schoonouders, de kindjes hebben lekker buiten met water gespeeld en ik geloof dat we de hele week zo ongeveer gebarbecued hebben dus deze zondag werd ook weer gezellig afgesloten met een bbq, ik hou ervan!

kindjes

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?
Dit was mijn weekoverzichtje, oh trouwens hebben jullie deze gave winactie al gezien? Je kan nog meedoen tot zondag!

liefs

mommysworld

2 reacties

  1. Wat een heerlijk overzicht met zoveel zon! Ik baal zo dat het even voorbij is, hopelijk kunnen we lekker snel weer van het zonnetje genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *