Winactie: Win een Dooky seat cover!

 

Jullie kennen het waarschijnlijk allemaal wel, je bent onderweg met de kindjes en binnen 10 minuten weten ze het te presteren om ruzie te maken en is het een groot drama onderweg.
Wij zorgen dus altijd dat we crackers, chipjes, en drinken bij ons hebben om ze maar te vermaken, niet heel erg verantwoord misschien, maar ik heb echt geen zin om steeds achterstevoren in de auto te zitten. Je kunt dus wel nagaan hoe onze auto eruit ziet 😉 De stoeltjes hebben heel wat te verduren en regelmatig kan ik stukken chocolade of vlekken ranja wegpoetsen. Nu kreeg ik van Dooky een seat cover voor de autostoeltjes. Ideaal je kunt deze heel eenvoudig bevestigen op het autostoeltje en smeren ze hem onder, gooi je het even in de was en hoppa Clean en netjes weer!

Deze autostoelhoes is een universele autostoelhoes voor de meeste groep 1 autostoeltjes. Deze autostoelhoezen van Dooky zijn geschikt voor de 5-puntsgordel.

De autostoelhoes wordt geleverd inclusief een hoes voor de hoofdsteun.

De Dooky Seat Cover Autostoelhoes beschermt de autostoel. Daarnaast is de hoes voorzien van een leuke print. Dit geeft je autostoel gelijk een leuke uitstraling! De hoes is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit materiaal, waardoor de stof lekker dik en stevig is.

Nu mag ik van Dooky iemand van jullie blij maken met een Seat cover van Dooky !
Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel alleen even een reactie onderaan deze blog achterlaten.
De winnaar maak ik snel bekend!
Meer informatie vind je op de website van Dooky !

Good luck!

Deze winactie is gesloten.

 

mommysworld

13 reacties

 1. Ik doe mee met de winacie Mijn dochtertje vind autorijden ook niet echt heel leuk en wij geven haar dus ook vaak iets te eten of we zetten een filmpje aan. Wil dus wel kans maken op deze leuke Dooky cover.

 2. Ohh heel herkenbaar, Maeyson vind autorijden niet zo leuk maar met wat te eten wel! 🙈😅 Zo’n hoes zou goed van pas komen hier, leuk wij gaan duimen! ☘️

 3. Ohh heel herkenbaar. Maeyson vind autorijden niet zo leuk, maar met wat te eten daarin tegen wel! 😅🙈 Zo’n hoes zou hier super goed van pas komen. Leuk, wij gaan duimen! ☘️

  Instagram : Huisje Dors

 4. De stoel van mijn dochtertje is ook niet zo heel schoon meer, zij krijgt ook wel eens wat in de auto. Dit lijkt me inderdaad wel handig, en je hebt ineen een heel andere stoel lijkt het. Loot graag mee.

 5. Super gave actie! Met die twee stoere boy’s van mij Is dit een hele gave actie… wat leuk dat je dit doet. Ik volg je verhalen en hou van jullie “no nonsens” levensstijl. 🙂
  Ik doe graag mee…
  Lies Frances

 6. Nou precies dat! Al die kruimels in die stoelen… om gek van te worden😝! Zou ideaal zijn voor onze dochter😜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *