Zomercollectie Lief! Lifestyle

lief! lifestyle

Al vaker deelde ik met jullie kleding van het ontzettend leuke merk Lief!
Ik vind de kleertjes en vooral de kwaliteit van dit merk gewoon heel erg goed en mooi. Toen de jongens wat kleiner waren bestelde ik bijna alleen maar kleding van dit merk en ik heb er alleen maar goede en positieve ervaringen mee. Nu we weer een klein wondertje verwachten en ik een leuk eerste pakje zocht werd ik weer heel blij van de collecties hier! Nu willen jullie natuurlijk vast weten wat ik opgestuurd heb gekregen voor onze mini, het liefst show ik alles, maar aan het te leuke pakje kun je het geslacht raden dus misschien de eerst geposte foto van onze baby straks als het past is van Lief!
Ik merk sinds ik zwanger ben, ook meteen weer meer shop voor Jay en Luuc en dat deed ik nog niet 😉 maar als je dan toch je winkelmandje vol aan het gooien bent en ook leuke items ziet voor de boys is dat niet altijd makkelijk te weerstaan!

Lief! heeft inmiddels de zomercollectie op de website staan en zelf zocht ik voor Jay en Luuc nog een lekker zomerjasje. Beiden zijn ze dit jaar enorm gegroeid dus niks past meer van vorig jaar. Wat wel super handig is, is dat ik alle kleding van Jayson momenteel wel weer kan doorschuiven naar Luuc en hij het ook eigenlijk meteen goed past. Jay roept dan wel verbaasd als Luuc komt aanlopen: Heeyy dat is mijn blouse hoor! Het jasje van Jay past Luuc dan weer net niet. Ik vind de zomerjasjes hier dan ook wel weer heel erg leuk en ik twijfel nog een beetje wat ik voor ze wil hebben.

Heb jij al wel een zomerjasje voor jouw kindje? Hier een greep uit de collectie voor zowel jongens als meiden.


Je shopt bij Lief! al jasjes vanaf 39,95,-
Benieuwd geworden? Kijk dan snel op de site want de verkoop gaat snel! En laat die zomer maar heel snel komen!

mommysworld

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *