Zomerse nailart

Het is in de zomer altijd topdrukte in de nagelstudio, heerlijk natuurlijk al zijn het best lange dagen!
Volgende week vertrekken we heerlijk 10 dagen naar Mallorca en al mijn klanten willen nog even voor die tijd terecht om zo niet met centimeters uitgroei rond te lopen.
Ik had mezelf dit jaar 3 weken zomervakantie beloofd, maar met een eigen bedrijf werkt dit gewoon echt niet, en als mijn klanten dan tegenover me zitten en ze vertellen dat ze zelf die week erna op vakantie gaan kan ik het niet over mijn hart verkrijgen ze met lelijke nagels weg te laten gaan!
Ik heb dus nu uiteindelijk 11 dagen vrij waarvan we er 10 in Mallorca zitten en ga er dan ook volop van genieten om daarna weer iedereen blij te maken met zomerse nagels!

Ik vond het leuk om in deze blog de meest zomerse nagels te laten zien die ik maakte!
Alles heb ik gedaan met de hand ik ben niet zo snel van de stempels of andere hulpmiddelen omdat ik het ook gewoon leuk vind creatief bezig te zijn!

1 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18

Dit waren er maar een paar van wat ik gedaan heb en als ik dit zo op een rijtje zet vind ik het toch zelf ook wel leuk om terug te zien en dat ik na 9 jaar nog steeds inspiratie heb om te nailarten.
Mijn klanten zeggen eigenlijk allemaal doe maar wat…
Ik pak wat kleuren gooi het op de nagels zonder eigenlijk een idee te hebben wat ik ga doen en er komt altijd wel iets uit.

Zelf heb ik mijn nagels altijd vrij rustig, maar omdat ik op vakantie ga wil ik er wel iets leuks van maken dus jullie mogen me helpen kiezen!

Welke van deze nailart hierboven is jouw favoriet ??

Liefs Lin ♥

mommysworld

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *