Hoe belangrijk foto’s voor mij zijn?

Bestaat het leven tegenwoordig nog uit iets anders dan foto’s? Iets waar we de hele dag allemaal mee bezig zijn toch?
Facebook, instagram alles draait om foto’s en eerlijk? Ik zou er ook echt niet meer zonder kunnen!
Ik vind het heerlijk om te scrollen door Instagram bijvoorbeeld om te neuzen naar foto’s van anderen, maar ook om foto’s te spammen van ons leven omdat je daar dan gewoon happy mee bent toch? Het heeft wel ook een nadeel merk ik en dat is dat ik eerder veel vaker aan tafel zat om foto’s in een album te plakken en nu veel liever gewoon op het social media rond spam. Toch vind ik het wel heel erg leuk om foto’s van ons en van de kindjes hier in huis te hebben dus bestelde ik een tijdje geleden op de website van fotoopaluminium een foto van de boys. Een keer weer heel iets anders en je hoeft er niet zoveel voor te doen.
Op deze website kun je terecht voor de leukste foto’s afgedrukt op verschillende soorten aluminium, maar ook muurdecoratie of andere leuke fotocadeaus vind je hier voor leuke prijzen.
Het is niet zo dat ons huis hier vol mee hangt want daar moet ik niet aan denken, maar af en toe heb je zo’n mooie foto die het gewoon waard is om af te laten drukken en een leuk plekje te geven in huis. Ik word er wel happy van om onze herinneringen en leuke momenten terug te zien en wat vaker als dat je hebt in een foto album.

Ben jij ook zo gek op foto’s en heb je wel eens gehoord van een foto op aluminium?
Neem gerust een kijkje op de website en hoe cute zijn al deze foto’s hierboven?!
Ik blijf voorlopig nog lekker flink spammen en ondertussen geniet ik van al jullie geposte foto’s net zo hard op het social media♥

mommysworld

5 reacties

  1. heel toevallig hebben wij ook 1 foto laatst afgedrukt op aluminium super gaaf erg mooi ook een keer wat anders.

    • Ja zonde eigenlijk he, ik ga binnenkort toch maar weer eens zitten ervoor. Het zou zo zonde zijn dat ze straks 18 zijn en hun fotoboeken stopte bij foto’s van hun leeftijd van nu 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *