Kaartjes van HipDesign!

Soms kom je webshops tegen die er zo leuk uitzien dat ik het waard vind om deze te delen met jullie!
Toen ik bevallen was van Sem kreeg ik aardig wat mailtjes van kaart bedrijven of het ons leuk leek een samenwerking te doen voor de geboortekaartjes.
Hipdesign kwam ook met het leuke idee om voor ons de geboortekaartjes te willen verzorgen, maar wij hadden toen de kaartjes al gekozen en geregeld.
Wel vind ik het dan altijd heel erg leuk als bedrijven mij benaderen om een kijkje te nemen op de website.
De website van HipDesign is erg overzichtelijk en naast de geboortekaartjes verkopen ze ook ontzettend mooie trouwkaarten, uitnodigingskaarten, leuke wenskaarten en nog veel meer!

Ik merk zelf met drie kindjes dat we ondanks het social media tegenwoordig toch steeds vaker weer kaartjes bestellen. Eerder met de feestdagen was ik nog wel in staat om iedereen de beste wensen via een facebook bericht te sturen, maar ik zelf als kind vroeger vond het ook geweldig om naar de deurmat te rennen om de kerstkaartjes op te rapen. Ook met verjaardagen en dat nu keer drie kindjes versturen we vaker uitnodigingen voor hun verjaardag en nu Jay bijna jarig is hebben we ook leuke uitnodigingen nodig voor zijn kinderfeestje.

De kwaliteit van de kaartjes zijn erg mooi. Ik ontving wat proefdrukken en voorbeeldkaartjes van HipDesign en kijk alleen al naar de voorbeelden!
Ik weet dus zeker waar wij terecht kunnen als we weer kaartjes nodig hebben.

mommysworld

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *