Leuke gepersonaliseerde producten!

Soms krijg ik via de blog ontzettend leuke opdrachten voor samenwerkingen aangeboden waar je gewoon geen nee tegen kunt zeggen!
Zo kreeg ik via de website van Geluk.com hele leuke items opgestuurd. Hoe tof is dit? Producten met mijn eigen logo van Mommysworld! Nou moet ik wel even vermelden dat ik heel toevallig na de samenwerking  besloot mijn logo te verwijderen (waarom vertel ik later) en ben ik nog bezig met een ander logo, maar toch wilde ik jullie deze ontzettend leuke producten laten zien!

Ik ontving een koektrommel met mijn (oude) logo van Mommysworld met daarin een speculaas taartje. De kinderen hadden deze binnen no time opgegeten en er bleef een klein stukje voor mij over, yammie en nog verbaasd was ik dat het zo vers was! Verder kreeg ik wat je bovenaan op de foto kunt zien een blikje met Tony chocolade, helemaaaal niet erg en die heb ik snel verstopt voor de boys 😉 die zijn voor mommy 😉


Wat ik ook echt leuk vond waren de twee glazen kokertjes met gepersonaliseerde kaartjes met mijn logo en daarbij beschreven wat erin zit. Een kokertje is gevuld met kerst thee waar ik 8 tot 10 kopjes uit kan halen. De andere vind ik echt geniaal want dat is een olijfboompje die ik met heel veel liefde nu verzorg want als dat gaat lukken zou dat top zijn, ik hou van olijven! Verder kregen we ook nog een mega zak pepernoten. Ik kan me voorstellen dat het voor bedrijven echt super handig is om op deze site producten te bestellen als je zelf te druk  bent en toch leuke relatiegeschenken, give aways of gadgets wilt kunnen weggeven!


mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *