Leuke items bij Kixx Online !

Ik denk dat iedereen met kindjes de leuke webshop van Kixx Online  wel kent!
Ik vind het in ieder geval een van de leukste online webshops voor onze boys want ze verkopen ontzettend leuke merken en er zijn regelmatig goede aanbiedingen te vinden wat voor ons met 3 kindjes ook wel nodig is want wat groeien ze toch snel!

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar vorige week toen ik Jay wilde aankleden waren ineens alle broeken veel te kort en leken zijn truien wel gekrompen. Bijna niets paste meer, maar gelukkig kon ik zo alles doorschuiven naar Luuc die ook een groeispurt gehad heeft. Het werd dus wel weer tijd voor nieuwe kleertjes of nouja laat dat tjes er maar af, de kleding die we binnen kregen leken mij wel bijna te passen, maar het klopte echt! Jay is van 116 naar 122 gegaan en zelfs een trui in maat 128 zit perfect.

Wat ik allemaal heb gescoord? Kijk mee!

Deze te leuke trui en jeans zijn van Name-it  ik blijf Name-it wel een van de leukste merken vinden. De broekjes vallen ook altijd erg mooi.
De sokken op de foto zijn van Vingino, lekker fout, maar het staat zo leuk!

Naast nieuwe broeken en truien waren ook de pyjama’s veel te klein geworden.
Ze verkopen erg veel leuke pyjama’s want met kindjes heb je ook regelmatig van die dagen dat ze in een weekend op een regenachtige dag lekker in een pyjama willen rond blijven lopen, dan mag het er wel een beetje leuk uitzien toch?

We zijn dus weer voorzien van goed gevulde kledingkasten met allemaal leuke items voor de boys!
Shop jij wel eens bij Kixx Online?

mommysworld

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *