Webshop kleertjes.com

kleertj

In deze ontzettend leuke webshop vol met de gaafste kinderkleding zal je niet snel een merk missen want ze verkopen bijna alle kinderkledingmerken!
Het zijn er teveel om op te noemen, maar een paar van mijn favoriete merken zijn : Vingino, Le chic, Name it, Mc Gregor, Tommy Hilfiger, Timberland, Retour, Cars, en Tumble `N Dry.

Natuurlijk koop ik niet alleen kleding van deze merken want dan ben ik meteen blut, maar ik combineer het vaak met merken waarvan de prijzen weer wat lager liggen.
Gelukkig kan je ook daarvoor terecht in deze webshop!

Ik vertelde laatst al dat ik bezig was met het inslaan van de wintercollectie voor onze mannetjes.
Ik heb al een paar hele gave truien en vesten voor ze gekocht en afgelopen week ging ik opzoek naar winterjassen.

kui

Het liefst kies ik wollen jasjes omdat ik deze gewoon heel mooi vind, maar ik weet inmiddels wel dat dit voor mijn zoontjes niet is weg gelegd. Ze smeren het jasje binnen een half uur onder en deze jasjes maak je minder snel even schoon met een doekje. Ik ging dus voor een makkelijke jas waarbij ze gewoon kunnen doen wat ze willen zonder dat ik de hele tijd moet opletten en ach als die dan is vies wordt haal je er een doekje over en klaar!

opllhyt
WE Fashion Jacky 49,95

gesponord

Dit is hem geworden! Hij is van de We  en ik vond de kleuren erg leuk.
Hij voelt lekker dik aan en ik vind hem sportief maar toch ook weer netjes.

Voor Luca zag ik een heel mooi jasje, maar helaas was die er niet meer in zijn maat. Wel kwam ik in de sale nog een heel leuk sjaaltje tegen en ik vind het wel heel schattig staan met een wit V-hals shirtje. Zo kan ik toch nog wat tutten. Meisjes met strikjes, Jongens met sjaaltjes 😉

sj
Poplin shawl-Le Chic 7,95

Webshop kleertjes.com

 

Hebben jullie al een winterjasje gekocht voor je kindje(s) ?

Liefs Lin ♥

mommysworld

15 reacties

  1. Nee nog geen winterjas gekocht.. Leia is nog zo klein (10 maanden en in maat 62/68) dat ik nog geen jaa durf te kopen. Geen idee welke maat ik moet hebben gezien zij altijd heel lang in een maat zit. Het kindje van mijn tante bijvoorbeeld is een half jaar jonger als dat leia is en die heeft al een grotere maat. Ik kan straks al haar kleding wel over nemen hahah

    • Ja dat is wel lastig he Cassandra! Ik wil voor Luca 1 maatje groter nemen dan wat hij nu heeft. Ook omdat ze er straks truien onder dragen.. Maar wel heeel fijn dat je straks zoveel over kunt nemen!

      • Ja maar doe ik niet hoor. Heus wel wat dingetjes maar ik ben verslaafd aan shoppen dus ik MOET ook nieuw kopen haha 😂 ik heb wel wat dingen op ” voorraad” in maat 74 en 2/3 enkele dingen in maat 80 maar een jas is vaak een wat grotere uitgave die dus die koop ik dan op het moment zelf wel, en anders vragen voor d’r verjaardag.. Nog 2 maanden 😨😨

    • Ja klopt Sandra ! Erg fijne site omdat ze alles ook verkopen! Oh dat is wel fijn als het nog past! Dat scheelt weer hoe ouder hoe minder snel ze groeien natuurlijk 😉 Hoop dat ik het dit jaar voor Luca red met 1 jasje. Vorig jaar paste hij de laatste 3 maandjes zijn jas niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *