100% natuurlijke cosmetica + Winactie!

Ik vertelde jullie laatst over mijn iets gezondere leefstijl.
Nou gaat een healthy lifestyle natuurlijk niet alleen over eten, maar ook uiterlijke verzorging is daar een onderdeel van. Ik ging eerder gerust met make-up op naar bed, maar dat heb ik veranderd om beter te zorgen voor mijn huid. Ik heb sowieso een hele gevoelige huid en kan tegen veel producten niet.

Ik heb ooit al eerder geschreven over de producten van Solobiomooi die  o.a. 100% natuurlijke cosmetica verkopen.
Het is voor mij gewoon heel fijn, ik weet mijn huid goed reageert op deze producten en ik niet de dag erna allemaal uitslag of bultjes heb. Ook vind ik het een heel erg fijn idee het allemaal natuurlijke producten zijn!
Omdat ik er oprecht enthousiast over ben deel ik vandaag een aantal producten die ik gebruik!

 

Boho Blusher Lie Vin 06

Deze blusher kleurt perfect bij mijn gezicht. Ik hou er wel van als je een beetje rood/peach achtige kleuren wangen hebt alsof je licht bloost. Ik vind dat zelf ook omdat ik sproeten heb toch altijd een beetje een schattige look geven!

Boho Gypsy Palette- Earth

Kijk dit even! Ik ben zo verliefd op deze Boho gypsy palette! Het houten mooie doosje met acht geweldige kleurtjes oogschaduw. Ik denk dat elke vrouw deze wel zou willen hebben! ♥
Winnen??? Lees dan verder!


 

Boho Lipstick Mat Dekkend Lin 

Alsof hij voor me gemaakt is! Gewoon een lipstick met mijn naam Lin! Ik hou van matte lipstick en ik vind de kleur heel erg mooi. Hij blijft trouwens ook erg goed zitten.

Boho Eyeshadow Copper Glow 02

Ik vind oogschaduw met een koper teint altijd heel erg mooi. Ik heb wel eens gezocht naar deze kleur, maar ik kon dat best moeilijk vinden. Ik heb laatst zelfs eens een heel palette ergens gekocht met vijftien kleurtjes, maar gebruikte bijna alleen dat kleurtje. Yes nu heb ik er dus eindelijk een gevonden. Het is trouwens geen poeder, maar het smeert als een creme, lekker smooth en creamy!

Boho Vegan Brush Powder 05g

In mijn make-up tas ontbrak nog een echt goede make-up kwast. Deze bioliogische Boho vegan brush bestaat uit synthetische borstelhaartjes. Ik vind hem fijn in gebruik en hij blend alles mooi uit.

 

Ik vind naast dat de make-up producten heel fijn zijn het er ook zo mooi uitzien! Ik wil zeker nog meer producten gaan uitproberen van Solobiomooi. Ik mag jaaa kijk even goed naar mijn favoriete product hieronder:

ik mag 1 van deze geweldige Boho Gypsy Palette  t.w.v 34,95 weggeven!
Wat je moet doen? Reageren op mijn laatste post van Solobiomooi op Insta! Good Luck!

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *