Bellen met je kind? + WINACTIE!

Ik heb serieus best vaak nagedacht om de kindjes een iphone te geven. Als dat idee in me opkwam, dacht ik natuurlijk meteen dat het een belachelijke gedachte was want kom op ze zijn 4 en 7, maar spelen wel buiten.. Soms kan ik ze niet vinden en op het moment dat ik ze echt niet kan vinden raak ik een beetje in paniek. Ik moet een baby oke dreumes meenemen en loop als kip zonder kop opzoek naar mijn andere 2 mooiboys. Straks zijn ze gestolen omdat ze zo mooi zijn, kon ik ze maar bellen!

Er zijn best veel momentjes dat het me dus handig leek, maar kom op we gaan onze kindjes nog geen iphone geven natuurlijk.
Nu had ik een tijdje geleden een vriendin hier thuis die haar zoontje en dochtertje zocht en toen begon ze te bellen. Ik dacht dat ze gewoon even moest bellen en daarna haar kindjes ging zoeken, maar toen hoorde ik dat ze met haar zoontje belde?! Hoe dan? Ja op zijn horloge! Wat??

 

Het kan dus echt! Een horloge waarop jij je kindje kunt bellen! Dat trouwens niet alleen je kunt ook met deze gps horloge zien waar jouw kindje uithangt. Ik heb even gedacht dat het misschien onzin was want ik ben wel gewoon de moeder die tussendoor even naar de speeltuin loopt om te checken hoe het gaat met ze, maar aan de andere kant is het echt wel een ontzettend veilig idee dat dit kan!

Ik ontving voor Jayson een Gps horloge en ik had dit veel eerder moeten doen! Het is ideaal als Sem net even slaapt of als ik hem niet kan vinden.

Hoe werkt het?

One2track GPS horloges werken met een prepaid SIM kaart. Het horloge is een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de status en positiegegevens uitgewisseld met de one2track app op jouw smartphone. Het dataverbruik is minimaal (circa €0,05 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed van het horloge. Via de Nederlandse one2track app kun je eenvoudig het horloge bedienen, veilige zones en SOS telefoonnummers instellen en uiteraard realtime de GPS posities bekijken.

Op deze website vind je alle informatie over dit GPS horloge!

WINACTIE!!

Ik ben dus erg tevreden en ik kan het nog iets leuker maken! Ik mag namelijk namens One2track iemand heel blij gaan maken met zo’n zelfde Gps horloge als Jayson!
Wil jij daar ook kans op maken?

-Volg dan hier mijn instagram account  en Facebook
-Reageer onder de bijbehorende winactie post op insta
& Laat hier onder ook even een reactie achter voor wie jij deze wilt winnen!
De winactie word 20 december om 10 uur gesloten en de winnaar zal van mij een prove bericht ontvangen! Vergeet dus ook niet onder deze blog te reageren zodat ik jullie email heb!

 

 

mommysworld

119 reacties

 1. Wow! Dat is super tof en handig zeg! En inderdaad wat een veilig idee. Deze wil ik ook wel winnen voor mijn prachtige kleine meid!

 2. Deze zou ik super graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij is net 5 jaar geworden en af en toe gaat hij zelf naar speeltuintjes enzo. Wel in de buurt natuurlijk! Maar hoe handig zou het zijn als ik hem even kan bellen omdat hij nog niet echt kan klok kijken. Vaak vraagt hij dan aan iemand hoelaat het is. Maar nu zou ik hem kunnen bellen en hoef ik niet mijn dochtertje elke keer overal mee naar toe te slepen omdat haar grote broer ergens is. Jaaa tof!!!!

 3. leuk! Ik doe mee voor mijn jongste zoon. Hij heeft een ouder model gps horloge maar deze zit niet fijn bij hem waardoor hij hem amper draagt, terwijl het wel heel handig is

 4. Ik zou er graag 1tje winnen voor mijn zoontje van 7, die steeds overal en nergens buiten is 😊 als gastouder kan ik hem vaak niet zo makkelijk gaan zoeken met alle kindjes en baby’s om mij heen dus dat zou ideaal zijn 🤗.

 5. Oh jaaa! Hier ook 3 jongens die ik nog niet een gewone telefoon wil geven, maar dit zou echt perféct zijn voor deze vaak veel te ongeruste mama…🍀

 6. Wow!! Wat een toffe actie en een super handig en veilige oplossing! Ik maak heel graag kans op zo’n horloge voor mijn kleine meid van bijna 5 die ook steeds vaker alleen naar buiten wil.

 7. Gaaf! Ik heb kinderen dit wel eens zien doen op mijn werk en dacht direct wat een geweldige uitvinding! Mijn dochter van 4,5 vraagt mij nu al wanneer ze een mobiele telefoon mag.. come on! Dit zou toch wel de meest ideale oplossing zijn om dit zo lang mogelijk uit te stellen!

 8. Dat zou echt te gek zijn voor onze dichter ze zegt ik ga buiten soelen op het plein en is dan wel eens binnen bij een beurt kjndje aan het spelen !

 9. Graag voor mijn dochter, zodat ik haar kan volgen als ze alleen naar school moet als ik wegens lichamelijke klachten daar niet toe in staat ben

 10. Wauw wat een mega uitkomst voor mijn dochter, die tijdens het buitenspelen nog wel eens vergeet te zeggen waar ze dan heen gaat… Ik doe heel graag mee❤ toffe winactie. Fingerscrossed

 11. Voor m’n zoon… de juf is hem een keer ‘vergeten’ in de klas (ze had hem gevraagd te wachten in de klas) en heeft toen een uur daar gezeten. Hij is daardoor erg onzeker geworden en durft niet vaak meer een uitje van school te ondernemen. Met deze prijs zou hij zich beter voelen omdat hij altijd kan bellen als er iets zou zijn. Hopelijk een geruststellend nieuw jaar 😉

 12. Ik heb er 1 voor mijn oudste en ik heb de waarde er al van ingezien. Ik zou er graag 1 winnen voor mijn jongste. Groet pascal

 13. Ik zou dit horloge zo graag winnen voor mijn zoon Julian! Hij is eraan toe zijn grenzen wat te verleggen tijdens het buitenspelen. Met dit horloge zou ik hem die ruimte zoveel geruster durven geven..! Jemig, wat ga ik hard duimen haha…

 14. Heel graag voor mijn 8 jarige zoon , wij hadden 1 gekocht voor hem voor sinterklaas en hij was er zo blij mee en nu werkt dat ding dus helemaal niet.. zou super zijn om hem een nieuwe te kunnen geven!

 15. Ik zou hem heel graag voor mijn vriendin haar dochter Lieke willen winnen.
  Omdat dit een mooi en handig horloge is.
  Nu ga ik hard voor haar duimen😍😊

 16. Na dit weekend zou ik zo horloge willen hebben. Ze heeft een straf weekend gehad omdat we niet wisten waar ze was. Het had handig geweest al wij het een en ander konden checken. Ik doe graag mee

 17. Deze wil ik graag winnen voor m’n meiden van 5&7 die ik heel graag verantwoordelijkheid geef en lekker buiten wil laten spelen en naar vriendinnetje wil laten gaan. Wat handig als ik ze met zo’n horloge kan volgen en weet waar ze uithangen in plaats van dat ik de hele buurt moet uitkammen😉

 18. O wat heerlijk zo’n horloge waarmee ik kan checken waar m’n meiden van 5&7 uithangen. Zodoende kan ik ze lekker vrij laten en lekker buiten laten spelen en naar vriendinnetjes laten gaan. Zodoende krijgen ze mijn vertrouwen zonder dat ik me ondertussen toch zorgen hoef te maken😉

 19. Jaaa super handig voor Julian en Emma. Inderdaad nog te jong voor een hippe telefoon, maar wel belangrijk dat ze buiten kunnen spelen, zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken!

 20. Ohhh wat je schrijft is zo herkenbaar! Ik heb een klein draakje van 2 (kan nog niet alleen buiten spelen) en een dochter van net 8 die nog niet erg zelfstandig is en van hot naar her gaat zonder eerst goed na te denken.
  Dit GPS horloge zou mij heel wat grijze haren schelen!!

 21. Deze wil ik graag winnen voor onze zoon Sil. Hij wil graag alleen buiten spelen (hij is 12), maar door zijn verstandelijke beperking kan dat helaas niet. Ik gun hem dat stukje vrijheid enorm.

 22. Ja … super leuk voor onze 8 jarige zoon die de wereld/buurt wil ontdekken en verkennen zonder zijn moeder aan zijn zij 🙈
  En handig voor mama die even mee kan kijken waar hij de wereld/buurt aan het verkennen is.

 23. Oh, geweldig ! Onze kleinzoon logeert wegens trieste omstandigheden elk weekend en alle schoolvakanties bij ons. Ik, als oma, zou me een stuk geruster voelen als hij deze zou dragen.

 24. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter…. Die heeft ons laatst flink laten schikken door niet te vertellen waar ze was….

 25. Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochtertje van 7.
  Ze speelt steeds vaker buiten en nu ook niet meer alleen bij ons in de straat, maar natuurlijk ook als ze bij vriendinnetjes gaat spelen.
  Totaal geen zicht meer op dus en daar krijg ik het stiekem best wel eens benauwd van…
  Dit is gewoon DE oplossing!!!!!
  Zou echt top zijn!!!

 26. Wow ik doe graag mee voor mijn nichtje van 9 die niet thuis woont zo kan tante haar toch altijd bereiken als ze doordeweeks bij haar pleeggezin is.

 27. Hoi Lin, graag zou ik winnen voor mijn nichtje Janine. Kan zij haar dochter Amelia, net als jouw Jayson, in de gaten houden en bellen. Wat een veilig gevoel in deze gekke wereld.

 28. Zou echt super welkom zijn voor mijn zoontje! Dat geeft n fijn idee dat hij kan bellen en gebeld worden 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀 mooie cadeau in deze mooie maand.

 29. Zou super gaaf zijn voor mijn wereld ontdekker van een zoontje! Fijn dat we hem kunnen bellen en hij ons kan bellen.

 30. Ow dat zou leuk zijn ik raak zo vaak in de paniek waar is me zoontje. Zelfs met me autisme heb er meer last van dus zou super zo horloge winnen voor me zoontje kan ik hem meer vrijheid geveb

 31. Ja doe ook graag mee
  Zou geweldig zijn als we die winnen
  Ik heb nml een gekregen toen mijn zoontje jarig was dit jaar in maart
  Heeft hij die gekregen van zijn Pete tante maar we krijgen m niet aan de praat nu kunnen we helaas ook niet meer aan haar vragen waar ze deze heeft gekocht ( want ze is niet meer onder ons) en mijn zoontje vindt het ontzettend jammer dat hij het niet doet en ik ook hoor dat is wel handig
  Dus ja doe een gok en wij doen mee

 32. Ik zou het horloge grag winnen voor onze 4 jarige dochter. Sinds 24 augustus heeft ze diabetes type 1. Ze is dus afhankelijk geworden van insuline. Net als andere 4 jarige wil ze graag alleen buiten spelen en fietsen. Met dit horloge zou ze mij kunnen contacten als ze zich niet goed voelt door te lage of hoge bloedsuikertjes. En ik kan haar sneller vinden als ze niet optijd thuis is of zich al langere tijd niet gemeld heeft. Het zou ons een beetje ontzorgen terwijl het toch al extra spannend is om je kind een beetje los te moeten laten.

 33. Ik doe graag mee met deze superleuke actie voor ons dochtertje die graag buiten wil spelen maar mama heeft dan geen rust. Hopelijk met dit horloge wel.

 34. Wat een super gave actie😍 dit zou een uitkomst zijn voor mijn ontdekkende zoontje van 3 die ik hierdoor nogal eens kwijt ben. Ik ga heel hard duimen 🍀🤞

 35. Wat een super gave actie😍 dit zou een uitkomst zijn voor mijn ontdekkende zoontje van 3 die ik daardoor nogal eens kwijt ben. Ik ga heel hard duimen 🤞🍀

 36. Ideaal! Graag zou ik deze winnen voor de beste vriendin van mijn dochter namelijk Charlene zodat haar moeder stuk geruster kan werken als zij naar school en hockey zelfstandig met fiets moet. Wij hebben er al een en geeft zo’n gerust gevoel.

 37. Ik doe ook ontzettend graag mee voor mijn zoon! Hij is zo ontzettend toe aan zelfstandigheid, maar mama is nogal terughoudend, omdat ze nogal gesteld is op de veiligheid en elke minuut denkt, zal hij er nog zijn?? Dit horloge zal ideááál zijn en mij ook de rust geven zodat ook hij lekker kan spelen! En dan kan ik stiekem ook bellen als ik aan het werk ben, geweldig lijkt mij dat, ook voor hem! Hij zal zich ineens groter voelen! Xxx

  (Geliked, gedeeld en reactie achter gelaten via Facebook)

 38. Ik doe ook ontzettend graag mee voor mijn zoon! Hij is zo ontzettend toe aan zelfstandigheid, maar mama is nogal terughoudend, omdat ze nogal gesteld is op de veiligheid en elke minuut denkt, zal hij er nog zijn?? Dit horloge zal ideááál zijn en mij ook de rust geven zodat ook hij lekker kan spelen! En zijn broertje kan mee… En dan kan ik stiekem ook bellen als ik aan het werk ben, geweldig lijkt mij dat, ook voor hem! Hij zal zich ineens groter voelen! Xxx

  (Geliked, gedeeld en reactie achter gelaten via Facebook)

 39. Dit komt echt enorm goed uit voor onze 8 jarige zoon. Laatst nog een poos naar hem lopen zoeken toen hij na een ruzietje met papa in de boom aan de overkant in de speeltuin was geklommen🙄… zou zoveel rust geven als ik weet waar hij uithangt en ons ook kan bellen als er wat aan de hand is! Ik ga 🤞

 40. Het geeft mij zo’n goed gevoel dat ik weet waar mijn dochter is. Gelukkig hoef ik haar dan ook nog geen telefoon te geven waar straks dagelijks afleiding komt via what’s app of andere apps. Goed alternatief voor deze jonge leeftijd.
  Wij zouden er ontzettend blij mee zijn om deze te mogen winnen.

 41. Doe graag mee voor mijn zoontje van net 9 jaar. We wonen nog niet zo lang in dit dorp en mede door zijn ASS vindt hij het spannend om alleen op pad te gaan. Dit zou hem zeker daarbij helpen en kan hij misschien wel zelfstandig (een stuk) naar school/huis

 42. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 7 jaar. Zo kan ik hem wat meer zelfstandigheid bieden omdat ik hem dan toch in de gaten kan houden. Hier heb ik nu door zijn autisme namelijk moeite mee. Ook zou het geweldig vinden als hij zelf met opa en oma kan bellen omdat ze ver weg wonen en hij ze niet zo vaak ziet. Wij zouden dus super blij zijn met het gps horloge

 43. Ik zou dit horloge dolgraag willen winnen voor mijn dochtertje van 5 jaar. Ze heeft een gps horloge gehad (een goedkope) en die was zo kapot. Ze was er super verdrietig van, want een horloge is toch wel super stoer! En voor mama ook heel handig nu onze dame ook eens buiten wil spelen en mama moet gaan loslaten.

 44. Wow ik snap precies wat je bedoeld je wilt ze steeds een beetje meer vrijheid geven maar voor een telefoon nog veelste jong. Hier een dochter van 7 die het stom vind dat mama haar nog steeds naar school brengt terwijl anderen wel al alleen mogen, en als ze naar de speeltuin gaat ik soms ook stiekem even ga kijken of het toch allemaal wel goed gaat. Soms ben ik misschien wel een beetje te erg🙈 maar in deze gekke wereld moet je net even wat extra hulpmiddelen inzetten om een moederhart gerust te stellen 😉

 45. Wow ik snap precies wat je bedoeld je wilt ze steeds een beetje meer vrijheid geven maar voor een telefoon nog veelste jong. Hier een dochter van 7 die het stom vind dat mama haar nog steeds naar school brengt terwijl anderen wel al alleen mogen, en als ze naar de speeltuin gaat ik soms ook stiekem even ga kijken of het toch allemaal wel goed gaat. Soms ben ik misschien wel een beetje te erg🙈 maar in deze gekke wereld moet je net even wat extra hulpmiddelen inzetten om een moederhart gerust te stellen 😉

 46. Oh geweldige actie voor mijn 8 jarige dochter die erg ondernemend is!
  Die ik met onrust in mezelf buiten laat spelen.
  Dit zou de ideale oplossing zijn.
  Helaas 1 overgenomen via MP maar die werkt niet.
  Dus fingers crossed!

 47. die wil Victor hééééél graag. Zelfvertrouwen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ik en ik denk elke ouder wil dat zijn kind dit voluit kan ontwikkelen. Ik kan hem niet laten gaan terwijl hij het eigenlijk wel zou kunnen 😔 Dit stoere horloge zou voor ons echt een uitkomst zijn.

 48. Voor mijn meiden: de ene wil altijd op haar fiets naar haar vriendin, de andere zoekt altijd naar ‘dat ene’ speeltuintje… Zo hoef ik me niet direct zorgen te maken wanneer ze op pad zijn!

 49. Oh dat lijkt me ideaal! Onze jongste wil heel graag dezelfde vrijheid als zijn grote broer en zus, maar hij is nog een stuk jonger als hen. Ik wil hem niet te veel beperken, maar hij ziet geen gevaar en vind alle mensen leuk en aardig. Dit horloge zou mij een boel rust geven.

 50. Dit zou ik heel graag willen voor mijn zoon. Hij wil meer ‘vrijheden’ en dat begrijo ik, maar voor mijn eigen gemoedsrust 😉 wil ik hem wel graag kunnen bereiken en weten waar hij is.Een echte smartphone vind ik nog wat te vroeg dus dan is dit perfect lijkt me.

 51. Voor mijn zoon die stress zelfstandiger wordt maar wat mij nogal wat stress oplevert dus ook beetje voor mezelf.

 52. Ik doe mee voor mn zoon van 7 die graag hier achter in t park wilt spelen met zn vriendjes maar deze mama durft het niet ! Iets met #letitgo 🙁🤨😭

 53. Voor mn oudste van 7. Wilt graag in het park hier achter spelen met zn vriendjes maar deze mama durft het niet ! Iets met #letitgo

 54. Hoi Lin. Wat leuk dat ik via Facebook dit artikel tegenkom en daarmee jouw blog ontdek. Heerlijk herkenbaar om te lezen over jouw ervaringen met je mannen gezin. 😎
  En inderdaad ook over jongens kun je je echt wel zorgen maken. Mijn oudste van vijf verstopt zich graag en is daar iets te goed in. Ook speelt hij graag buiten met de buurjongens en dat blijft spannend. Dit stoere horloge zou mij enorm gerust stellen dus ik maak ook graag kans.
  Hartelijke groetjes, Daniëlle

 55. Wij hebben 2 soortgelijke horloges gekocht voor onze knullen. Helaas, werkt alleen de bellers functie😢

  We zouden het enorm fijn vinden, kennis te maken, met een horloge en app die wél naar behoren werkt. Zoals die vam one2track.nl. Als die bevalt, kunnen we er voor ieder van onze 4 knullen 1tje bestellen.

  Op Instagram.zal.ik reageren via
  http://www.instagram.com/home_of_4_boys

 56. Oh wat zou dit super zijn voor mijn dochter die TOS heeft en zich niet goed verstaanbaar kan maken naar ander toe. Ze kan niet iemand de weg vragen omdat ze dan niet verstaan word, zo zou ik haar altijd kunnen vinden en zou ik mij minder zorgen om haar hoeven te maken

 57. Wat zou het fijn zijn voor mijn kleinzoon van 7 . Mijn dochter moet iedere keer er achteraan waar hij is.Hij is zo’n flierefluiter dat hij altijd vergeet om zich thuis te melden als hij van het ene naar het andere vriendje gaat.
  Dan maar weer zoeken waar hij is en iedereen afbellen .

 58. Ik.zou dit heel graag willen winnen voor Liv. Liv is 9 jaar en ze verzorgt bijna elke dag een ponypaardje ( Eddy) ze moet een stukje fietsen vanaf huis naar Eddy, maar Liv moet langs een stuk fietsen wat best wel afgelegen is. Omdat ik altijd ongerust ben, zou dit helemaal geweldig zijn om te winnen voor Liv.

 59. Ok doe graag mee voor mijn dochter Yara van 6 jaar. Zij wil een horloge en ik wil haar met een geruster hart de weide wereld insturen. Ik zeg win win.

 60. Ok doe graag mee voor mijn dochter Yara van 6 jaar. Zij wil een horloge en ik wil haar met een geruster hart de wijde wereld insturen. Ik zeg win win.

 61. Ik zou hem graag willen voor m8jn dochter Yara van bijna zes. Zij wil graag een horloge en ik wil haar graag geruster de wijde wereld insturen. Win win dacht ik zo!

 62. Ook een ideaal product voor logeerparijtjes, kinderen zijn dan niet helemaal bekend in de omgeving.Ik zou dit graag winnen voor mijn kleinkinderen.
  Het zal mij en hen een stukje rust geven.

 63. Ik zou deze graag voor mijn dochtertje van acht willen winnen. Ze heeft vorig jaar er eentje gehad maar door waterschade is die helaas kapot.
  Helaas kunnen we op het ogenblik geen nieuwe kopen en daarom krijgt ze nu regelmatig een mobil mee maar die laat ze regelmatig bij een vriendin liggen of gaat zo weg. Vandaar zou helemaal geweldig zijn dat ze weer wat meer vrijheid terug kan krijgen.

 64. Ohhh deze zou ik heel graag willen! Dan zal het iets makkelijker worden om te kunnen “loslaten” als mijn dochter buiten speelt. 😊

 65. Zou super tof zijn voor onze dochter van 6. Ondanks zij heel goed weet wat wel en niet kan is het zo fijn wanneer ze bereikbaar zijn. Ik zou heel blij zijn met zo’n mooi kado.

 66. Zou heel tof zijn voor onze dochter. Is heel fijn om te weten waar zij is. En dat ondanks zij heel goed weet wat wel en niet kan haar te kunnen bereiken.

 67. Wauw wat een super actie! 🎉🎉 Ik herken helemaal wat je zegt! De kleine gaat even naar een vriendje een straat verderop en ik maar zoeken waar hij nu uithangt! Iedere keer weer een hartverzakking!😵 Gelukkig is dit horloge een perfecte oplossing!! Wat zouden wij een stuk geruster zijn als Lucas deze zou mogen dragen!❤

 68. Voor mijn dochter, omdat loslaten zo ontzettend moeilijk is. Deze prijs maakt het allemaal net iets makkelijker😀.

 69. Lijkt me ideaal voor mijn 9 jarig zoontje. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig als hij niet thuis is. Dit gaat me heel veel rust geven.

 70. Owww wat wil ik dit graag winnen voor mijn dochtertje van 7 ! Zij speelt altijd buiten en ala ze dan met een buurmeisje mee naar binnen gaat vergeet ze altijd dit even te zeggen met als gevolg een lichtelijk in panieke mommy die alle buren dagelijks even af gaat of om dochterlief op te halen of om tevergeefs langs te komen en dan maar ff gedag zegt hihi, maar of de buren hier nou nog lang bij mee zijn durf ik niet te zeggen 😊

 71. Super handig! Ik wist niet dat het bestond! Héél handig voor mijn altijd voetballende buitenspeel kind!
  Die wil ik graag winnen hoor…. ☺

 72. Jaaaaa! Die wil ik super graag winnen voor mijn jongens. Los laten is moeilijk en met deze gadgets wordt het me makkelijker gemaakt. En mijn oudste vind m ook nog eens super cool😍

 73. Wat een super leuke, handige en grappige blogs! Ik heb alle stapjes gevolgd, en nu maar duimen voor mijn kleine draak van 6 😁

 74. Wat een uitkomst, dat zou deze (soms over) bezorgde mama, heel wat grijze haren en rimpels kunnen schelen. Ze zeggen dat je je kind moet loslaten, en het hoort erbij, Damn, wat worden ze snel groot, en hoe moeilijk is dat soms in deze grote mensen wereld. En ja hoor tuurlijk vertrouw ik mijn kind. Maar de grote mensen niet !

 75. Voor ons ons meer rust en voor me zoontje meer vrijheid daar zal hij mega blij mee wezen.
  Dit is een win win 👌

 76. Top actie 👌🏼☺️ Graag wil ik hem winnen voor mijn zoon. Onze avonturier die altijd buiten is. Fietsen boomklimmen voetballen met zijn vogelboekje naar buiten een echt ontdekker. Soms wel lastig om los te laten. Met deze tracker kan ik hem volgen zonder dat hij het gevoel heeft dat mama een beetje ongerust is over waar hij is 😉. Groetjes Monique

 77. Dat is voor ons heel prettig maar mijn zoontje zal mega blij zijn voor hem meer vrijheid dat is een win win 👌🏻

 78. Oh deze zou ik heel graag voor mijn dochter willen winnen! Ook ik moet met een kleine van 1,5 op de arm op zoek als ik niet weet waar ze zijn. En ze wil heel graag een mobiel maar vind dat nog niet nodig, dus zou dit de ideale uitkomst zijn!! Ik ga duimen!!

 79. Ik doe heel graag mee voor mijn 9jarige dochter Faye. Faye heeft autisme en kan niet zo goed zelfstandig naar buiten. We zijn dit hard aan het oefenen en dit geweldige gps horloge zou echt heel welkom zijn nu en zoveel veiligheid bieden ❤

 80. Ik zou deze heel graag voor mijn dochter willen winnen. Ze heeft 3 zoons die ik natuurlijk de allerliefste jongetjes van de hele wereld vind! Dus daarom wil ik dit fantastische cadeau winnen, zodat de mannetjes mij de allerliefste oma van de hele wereld vinden 🙂 Of vinden ze me dat misschien al!?

 81. Ik heb al gereageerd, maar zou deze zo graag winnen voor mijn dochter! Die zo graag een mobiel wil en dit een mooie tussen oplossing is en ik niet elke keer haar kleine zusje mee naar buiten hoef te nemen als ik dr moet zoeken! 🤞🏻Fingers crossed☺️

 82. Ohhh geweldig kado. En Linne zou hem natuurlijk ook stoer vinden. Beetje de Michael Night van 2018 😂😂. Nu duimen 🤞🏻

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *