Lief kerstcadeautje voor jouw kindje! + Winactie!

Ik ontving iets super schattigs waarmee je de bijzondere herinneringen van je baby of kindje kunt onthouden op een wel hele leuke manier! Lees snel mee want ik mag dit super schattige kerstcadeautje ook weggeven aan één van jullie!

IK kreeg een mailtje met de vraag of ik wat leuke producten wilde reviewen van Milestone™ en Sophie de giraf en heb dus komende tijd wat leuke winacties ook voor jullie hiervan! Ik weet zelf ook niet wat van leuke pakketjes ik thuis ontvang, maar vandaag kwam de eerste binnen en ik mag er dus ook iets van weggeven!
Het heeft te maken met herinneringen. Ik zelf ben altijd wel bezig om zo goed mogelijk de fotoboeken bij te houden omdat de tijd zo ongelofelijk snel gaat!
Eens in de zoveel tijd upload ik alle foto’s naar een website en laat ik alles afdrukken. Ik vind het dan ook super leuk om ermee bezig te zijn en inmiddels zijn er voor alle drie de kindjes al flink wat mooie herinneringen ingeplakt voor later!

Maar wat ik ontving? Te leuk! Aankomende kerst heeft Milestone™ weer iets heel leuks! Namelijk deze Baby’s Keepsake Ornament. Dit Ornament wat handgemaakt is,  is versierd met goud en zilver lekker kerstig dus! In het leuke doosje zitten briefjes en gouden stickertjes. Hierop kan je dan elk jaar weer een speciale of bijzondere  herinnering van je baby/kindje opschrijven, je rolt hem op, sluit het met de gouden zegel en zo kun je hem in het ornament bewaren. Zo heb je over 12 jaar natuurlijk een super lief speciaal cadeautje voor jouw kind.

Milestone™ Baby’s Keepsake Ornament kost € 16,95 en is vanaf oktober verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl . Wil jij dit leuke kado ook graag winnen? Ik mag er eentje weggeven!
Wat je daarvoor moet doen?
Heel simpel! Alleen even een reactie achter laten hieronder in de comments en wie weet ligt er in december een wel heel lief pakje onder jouw kerstboom!

mommysworld

11 reacties

  1. Wauw, wat een origineel idee zeg! Het lijkt me super leuk om dit te winnen voor mijn dochter Mia die dit jaar haar allereerste kerst gaat meemaken. Heel hard duimen nu en misschien heb ik dan geluk 🤗🍀

  2. Wat een super gaaf en origineel idee zeg!! Inmiddels zwanger van nr 2 maar zou hem dan makenvoor mn lieve zoon van 2 Roxas en volgende krijgt zn broertje/zusje er een..
    Lijkt mij zo bijzonder om na 12 jaar alles terug te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *