Welke sieraden ik draag? + Winactie!

 

Naast outfit posts is het ook wel eens leuk om te delen welke sieraden ik draag. Het kan een outfit echt af maken.
Ik hou erg van sieraden, maar ik draag de laatste tijd wel vaker hetzelfde. Mijn oma is vorig jaar overleden en hoe heftig ik dit ook vind.. ik kijk nu elke dag naar de gouden ringen die mijn oma altijd droeg. Ik heb er drie van haar. Soms wissel ik het af of draag ik er meerdere tegelijk.

Heel soms doe ik ze af als ik een outfit aan heb waarbij bijvoorbeeld zilver weer mooier staat, maar over het algemeen houd ik sowieso wel meer van goud.
Ook heb ik een armbandje van haar om en deze draag ik altijd.

Ik hou van kralenarmbandjes en heb meestal 1 pols wel vol met armbandjes, maar ik moet nodig nieuwe kopen want ik gebruik ze vaak ook als elastiek voor in mijn haar dus zijn er aardig veel kapot gegaan. Leuk al die balletjes in de badkamer;)

 

Verder droeg ik zes jaar lang een enkelbandje, maar ook deze is kapot dus terwijl ik nu typ, heb ik eigenlijk zin om nu even online te shoppen.

Ook draag ik meestal een goud kettinkje, niet too much, maar subtiel. Misschien moet ik eens wat meer uit de ban springen qua sieraden want ik draag meestal wel vrij subtiele sieraden.  Oorbellen heb ik wel altijd in, dit zijn vaak subtiele kleine knopjes.

Bij Kaya sieraden zag ik laatst een leuk kettinkje, want ook JA ik ben lomp mijn vorige was geknapt dus ik zocht een soort zelfde en kwam echt iets super leuks tegen! Ik hou niet van sieraden met hele uitgebreide namen etc. erop, maar op deze gouden ketting met letter staan heel subtiel de drie initialen van de boys.
Het idee vind ik leuk en het is niet opvallend dat ik met een naambordje om mijn nek rondloop ( ooooh de heb ik ooit nog wel gehad, zo’n hele foute gouden met mijn hele naam erop haha)

Maar goed hoe leuk is dit?! En nog leuker ik mag een waardebon van Kaya sieraden weggeven aan een van jullie t.w.v. 30,-
Ze hebben ontzettend veel mooie sieraden. De sieraden zijn betaalbaar en hebben vaak allemaal een betekenis.

Reageer op Instagram even onder deze post! ⇑

Nou ik ga even verder rond neuzen op het internet want ik wil nu heel graag nog meer sieraden hebben 😉 Vergeet niet te reageren want misschien heb jij volgende week dan een waardebon die je mag uitgeven op de leuke site van Kayasieraden!

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *