Win een Lucardi giftcard t.w.v. 25,-!

winnnnnnnnn

Lucardi is toch wel een van mijn favoriete winkels waar ik mijn sieraden graag koop. Waarom? Nou het is zoveel goedkoper dan de meeste juweliers en ik hou wel van veel voor weinig. Tja als ik kan kiezen voor 1 armband of kan gaan voor een paar mooie oorbellen, een ring en een armband, kies ik daar liever voor 😉
Ook hebben ze er mooie merk sieraden en kocht ik 8 jaar geleden al mijn mooie Guess horloge bij Lucardi en de ring die ik vaak draag, is ook van Lucardi waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Een tijdje geleden zat ik op de site te kijken bij de gave kindersieraden en zag ik de mooie kinderhorloges .
We besloten er eentje voor Jay uit te zoeken voor Sinterklaas. Maar ja ik ben heel moeilijk om cadeautjes te bewaren en hij had een outfit aan naar school waar het horloge wel heel gaaf bij zou staan, dus meneertje heeft hem al gekregen 😉

horrr
Stoertje he?

Maar nu heb ik weer iets ontzettend leuks voor jullie! Ik mag namelijk namens Lucardi een giftcard t.w.v. 25 euro weggeven !
Met deze giftcard kun je gewoon kiezen uit alle sieraden, dus of dit nou kindersieraden zijn of je voor jezelf iets uit wilt zoeken, het kan!

Hoe?

-Like de facebookpagina van Mommysworld  en deel het bericht.
– En als laatst, vertel hieronder voor wie je deze giftcard graag zou willen winnen!

25

Goodluck!
Iedereen maakt evenveel kans. De lotingen op Mommysworld worden via een lotings programma gedaan.

Liefs Lin♥

mommysworld

29 reacties

 1. Ik zou graag deze bon willen winnen voor mezelf omdat ik na een moeilijke en heftige periode ook wel eens wat verdien. En ik ben bijna jarig

 2. Ik doe mee voor mijn moeder. Ze heeft een mooie ring en armband gezien dus hier zou ik haar een plezier mee doen 🙂

 3. Ik doe graag mee. Ik gun mijn tweelingzusje deze giftcard omdat ze net voor de feestdagen weer terug komt na een jaar Afrika waar zij zich ingezet heeft om zieke kinderen te helpen. Ze heeft veel moeilijke periodes meegemaakt daar en omdat ik zo trots ben op haar gun ik haar dit!

 4. Wauw, geweldig! Zou hier iets moois voor mijn eerste & enigste pasgeboren kleindochter voor kopen, zodat ze later nog eens aan haar oma kan denken

 5. Ohhh die bon zou ik heel graag winnen voor mijn man, zodat hij iets extra’s heeft en me kan verrassen met iets moois voor de kerst…(wil zo graag zo’n mooi kettinkje met de voorletter van mijn man en onze zoon ❤️)

 6. Ik zou deze giftcard graag willen winnen voor onze mooie dochter Rosalie. @rosalie.damen 4 januari is ze jarig het zou een leuke verrassing zijn voor haar.

 7. Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje dat in april geboren zal worden. Dan kan ik alvast iets moois voor hem uitzoeken. Lucardi heeft zoveel mooie sieraden, fingers crossed!

 8. Leuk, ik zou er graag twee nieuwe ringetjes voor onze dochtertjes voor kopen aangezien de oude te klein worden!

 9. Wat een top winactie alweer! Ik doe graag mee, heb alle stappen gedaan. Als ik hem zou winnen zou ik iets moois kopen voor mijn oppaskindjes zodat ik dat onder de kerstboom kan leggen.
  Groetjes, Sarah van Dam

 10. Ik wil deze graag voor mijn oudste nichtje van 11 jaar winnen. Zij is zeer ernstig ziek en moet over een paar weken een zware operatie ondergaan. Wat zou ik het leuk vinden om haar te verrassen met deze cadeaubon. Dan kunnen we voor die tijd nog samen heel even de stad in (hier zit een Lucardi winkel) en dan kan ze zich iets moois uitzoeken. Misschien iets dat als “good luck charm” kan dienen straks!

 11. Omdat mijn man bijna jarig is, zou het leuk zijn om hem eens te verrassen.
  In deze dure maand valt het al niet mee om iets leuks te doen voor ons gezin en de verjaardag schiet er dan vaak bij in

 12. wat superleuk zeg! ik zou heel graag iets voor mezelf willen aanschaffen. Heb al 8 jaar dezelfde paar oorbellen. En wordt tijd voor andere, maar die gun ik mijzelf niet. Dat geld besteed ik dan weer liever aan andere noodzakelijke dingen. En mocht ik met oorbellen niet slagen, dan ga ik iets moois aanschaffen voor mijn dochter.

 13. Voor me tweeling zussie, die zoveel heimwee heeft naar haar familie en vrienden, ze komt na kerst hier een weekje en zou het leuk vinden dit als verrassing te geven. Misschien dat het haar wat op vrolijkt, misschien een sieraad dat haar aan ‘huis’ doet denken te kopen.

 14. Ik ben ook zo’n fan van Lucardi, bijna al mijn sieraden komen daar vandaan 😊. Ik doe ook graag mee met de win actie en dan wil ik proberen om voor ons alle 4 er wat van te kopen 😁 (geen garantie hahah 😉)

 15. Zo gaaf! Ik doe graag mee voor mijn moeder! Ik moer haar hemaas missen met de feestdagen maar wellicht kan ik haar dan hiermee verrassen! Zou ze fantastiscg vinden!

 16. Spannend! 😀 Ik doe nog steeds graag mee om een cadeautje onder de kerstboom te leggen voor mijn oppaskindjes. Bij hen komt de kerstman niet thuis.

 17. Ik zou deze giftcard heel graag willen winnen om voor mijn twee dochtertjes een ringetje of armbandje te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *