Winactie Dooky

Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke winactie!
Ik mag namelijk een Dooky weggeven.
Een wat? Ik zal het even uitleggen als je het nog niet kende.
Heel eerlijk? Ik vond het best onzin om zelf een Dooky te bestellen althans dat dacht ik. We hebben een super vette joolz kinderwagen en daarbij een parasolletje dat er helemaal bij matcht, maar eigenlijk echt een onding was. Het parassolletje gebruikte we dus uiteindelijk nooit en het is wel grappig want hieronder op de foto zie je precies het verschil wat wij deden. We gooide gewoon een handdoek of kleed over de maxicosi heen tegen de zon of het felle licht van buiten en dat hielp dan in ieder geval wat beter als het parasolletje. Nu geef ik dus toch toe dat ik het concept van Dooky begrijp want het staat best armoedig als er half over je maxicosi een handdoek hangt. Toen ik de Dooky binnen kreeg en de afgelopen dagen heb getest, ben ik wel enthousiast geworden! Het werkt erg makkelijk en zo heeft Sem geen last van het felle licht de zon, wind en met lichte regen is dit ook ideaal.

 

Ik heb gekozen voor een basic zwarte en het staat helemaal niet gek!
Er zijn ook veel leuke patroontjes te vinden en verschillende mooie kleurtjes.
Voor meer informatie over de Dooky en voorbeelden vind je hier . Ik mag er dus ook eentje weggeven!
Wil jij ook kans maken voor jouw kindje op een Dooky?

Het enige wat je even moet doen is hieronder even een reactie achterlaten met de naam van het kindje voor wie jij deze graag zou willen winnen! Binnen 1 week ontvangt de winnaar een persoonlijk mailtje en word de Dooky naar je opgestuurd !

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een persoonlijk mailtje ontvangen!


mommysworld

21 reacties

 1. Toffe winactie!! Ik kan alleen de naam van ons kindje nog niet verklappen, ze wordt pas in januari geboren 😉 maar een mooie Dooky vind ik wel heel leuk.

 2. Ooh super fijn.die dookys voor ons pasgeboren zoontje melvyn zou top zijn en leuke blogs ook

 3. Leuk ik vind ze ook ideaal! Bij mijn eerste kindje heb ik hem veel gebruikt, maar weg gegeven dus voor de kleine op komst doe ik graag mee!

 4. Jaaaa, graag!!! Super leuke winactie! Die zou ik graag willen winnen voor mijn jongste dochtertje Ivy.

 5. Geweldige uitvinding de Dooky, heb er zelf ook één gehad. Ideaal! Wil hem daarom niet voor mezelf winnen maar voor mijn vriendin die 4 weken geleden mama is van haar dochter Ella. ❤

 6. Geweldige uitvinding de Dooky, heb er zelf ook één gehad. Ideaal! Wil hem daarom niet voor mezelf winnen maar voor mijn vriendin die 4 weken geleden mama is geworden van haar dochter Ella. ❤

 7. Ja, ik doe heel graag mee! Wij verwachten begin volgend jaar ons tweede wonder, de naam hou ik dan ook nog heel even geheim. 😊

  Heel veel succes met kiezen!

 8. Ik doe niet vaak mee aan win acties maar deze is toch meer dan welkom….. 😉
  Oei de naam kan ik nog niet verklappen…. kan elk moment komen hahaha of nog ff op zich laten wachten😜

 9. Oh super tof! Helaas kan ik de naam ook nog niet bekend maken wat zij/hij moet nog geboren worden. In elk geval een kansje waard om te proberen.

 10. Wat een fijne winactie!! Dit is geweldig voor mijn meisje Yuna. Met zo’n prachtige doek kan ik een plekje voor haar creëren, waar ze heerlijk rusig kan genieten.
  En het is ook ideaal om het zonlicht tegen te houden i.p.v. het onhandige parasolletje dat ze nu heeft.
  Love it!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *