Winactie: Win 40,- shoptegoed voor op hoesjes-outlet.nl

Het werd wel weer eens tijd om iets weg te geven op mommysworld! Het leuke aan bloggen is om anderen blij te maken met verhalen, mensen te inspireren te vermaken en soms iets via een bedrijf te mogen verloten onder de lezers ! Ik mag van hoesjes-outlet dan ook iemand blij maken met 40 euro shoptegoed! ! Hoe leuk is dat? Op de website van hoesjes-outlet vind je meer dan 1500 verschillende hoesjes en accessoires. Ze hebben nu ook voor de nieuwste iphone veel leuke iPhone 7 hoesjes !
Ik heb zelf laatst ontzettend pech gehad met mijn telefoon en ik ben er daardoor meteen achter gekomen dat het eigenlijk wel heel belangrijk is dat je goede accessoires koopt voor je telefoon. Ik had namelijk een goedkope action autolader gekocht en toen ik met de jongens aan het rijden was om naar het bos te gaan rook ik ineens een brandlucht. Ik dacht natuurlijk niet meteen aan mijn telefoon, maar toen ik gebeld werd, viel mijn telefoon kort daarna meteen uit en kreeg ik hem met geen mogelijkheid meer aan en vraag me niet waarom ik eraan rook, maar dat brandluchtje kwam inderdaad van mijn telefoon. Ik heb hem weg gebracht om na te laten kijken, maar helaas was het antwoord dat ik mijn lees ROZE  iphone 6s toch echt in de container kon kiepen, grrr ik baal nu nog en voor mij dus alleen nog laders en andere accessoires van webshops die daarin gespecialiseerd zijn in plaats van een goedkope action lader . Dan zou je bijna denken dat ik het verzin, maar een paar weken daarvoor ging het ook mis omdat ik een mega glas ranja over mijn nachtkastje heb omgestoten en de volgende ochtend mijn vorige iphone zag drijven in de ranja, nu was een hoesje waarschijnlijk handig geweest en had het misschien nog kunnen voorkomen dat ook die in de prullenbak is beland, maar inmiddels heb ik gelukkig mijn moeder haar iphone kunnen lenen omdat ze mocht verlengen. Het eerste wat ik natuurlijk heb gedaan is dus een goed hoesje en goede lader besteld hier. De levering en kwaliteit is hier gewoon goed en vooral belangrijk veilig! En nu dan verder over op de winactie!

Wat moet je hiervoor doen ?

Het is heel simpel! Surf naar de website van www.hoesjes-outlet.nl en kijk lekker rond wat jij voor de 40,- shoptegoed zou uitzoeken.
Vertel hieronder in een reactie waarom jij dit shoptegoed graag wilt winnen!

En als laatst, Volg de instagram of facebook pagina van hoesjes-outlet!
En de Facebookpagina of Instagram van Mommysworld

Binnen 1 weekje maak ik de winnaar bekend via de mail !

Booktype Smile iPhone 6 / 6sCaseBody ShockProof iPhone 6 / 6s Transparant

mommysworld

18 reacties

 1. Leuke winactie. Ik zou mijn man blij maken met deze 40,- shoptegoed. Wat hij dan zou uitzoeken weet ik niet, maar ik denk wel dat ik hem er erg blij mee maak. Fijne dag!

 2. Gaaf! Ik doe graag mee voor een hoesje om mijn iPhone 7, want de oude van de 6 past dus net niet om de 7 😬🙈

 3. Ik zou een mooi book type hoesje voor mijn iphone 7 uitzoeken en misschien nog eentje voor mijn vriend
  Facebook: An Na

 4. Voor mijn Samsung Galaxy s7 edge heb ik absoluut een goed hoesje nodig!!!!
  Dus €40 shoptegoed zal meer dan welkom zíjn!!!

 5. Ik zou een mooie nieuwe walletcase voor Mn iPhone 7 uitzoeken, een rose gouden oplaadkabel handig voor op het werk en eventueel nog een ander leuk hoesje voor de afwisseling! Helemaal geweldig

 6. Oh dit kan ik goed gebruiken! Ik krijg binnenkort een nieuwe telefoon (omdat mijn oude Samsung ook in het water gevallen is haha) en kan wat nieuwe accessoires dus goed gebruiken. Ik heb al heel veel leuke hoesjes gezien op de website en doe dus graag mee! Ik volg jullie beiden op Instagram omdat ik zelf geen Facebook heb. Gebruikersnaam: @ingekleefman

 7. Zo’n shoptegoed komt altijd van pas. Leuk om een nieuw hoesje te bestellen, voor mijzelf of als cadeau voor een vriendin. En ook een extra oplader is handig. Ik weet nog niet wat ik precies zou bestellen, mocht ik winnen. Maar dat ik kan slagen, dat staat wel vast.

 8. Altijd handig! Vooral nu ik moeder ben geworden van een ondertussen 4 maanden oud meisje. ♡
  Ik zie de doemsenario al voor me dat mijn telefoon straks flink vaak van de tafel af gegooid of geveegt wordt als ik even een paar seconden niet kijk, dus een stevig mooi hoesje zou de ideale oplossing zijn niet waar? Hihi.

 9. Handig! Ik ga binnenkort een nieuwe telefoon uitzoeken, het hoesje is dan ook meteen geregeld 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *