Winactie : Maak kans op 25,- shoptegoed bij Kayasieraden!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een winactie deed op Mommysworld, maar hoe leuk is het om iets te winnen? Vandaag dus weer een winactie!
Ik mag namens Kayasieraden namelijk een shoptegoed verloten t.w.v 25,- Lees maar snel mee hoe je hier kans op maakt!

Wat ik zo leuk aan deze webshop van Kayasieraden vind is dat de eigenaresse Tanja Rakhou zelf een ontzettend leuk concept heeft bedacht door haar eigen dochtertje. Elk meisje vind sieraden natuurlijk heel intressant,  toen het sieraden kistje van mama steeds geplunderd werd ging Tanja opzoek naar sieraden die ze voor zowel zichzelf als haar dochtertje kon kopen. Ik zou precies hetzelfde doen denk ik als ik een dochtertje had gehad want hoe leuk is het om dat samen zo speciaal te kunnen dragen, maar als je dat dan nergens kunt vinden is dat ontzettend tof om zelf op te zetten! Dat is haar dan ook zeker gelukt want op de website kun je terecht voor de leukste sieraden voor jou als mama en bestel je hetzelfde mee voor je eigen kindje! Inmiddels is de webshop flink uitgebreid en vind je er nog veel meer speciale sieraden voor bijvoorbeeld, 3 generaties, kan je sieraden bestellen met de naam van je kindje of zelfs met meer namen van je kinderen. Je vind verschillende materialen zoals edelstenen, parelsieraden en zilveren sieraden.

Ik bestelde voor mezelf mooie zilveren oorbellen en nog iets wat ik nog even niet kan vertellen, maar jullie in een andere blog nog laat zien!
Lijkt jou het leuk om iets uit te zoeken voor jezelf en je kindje of misschien wil je net als mij ook gewoon even iemand verassen?
Doe dan mee met de win actie, hoe dat werkt?  Heel simpel!

Typ hieronder in een reactie waarom je dit zou willen winnen , like de facebook pagina van Mommysworld en de pagina van Kayasieraden en deel het bericht op je tijdlijn.
De winnaar word over een weekje bekend gemaakt!

Deze Winactie is gesloten, de winnaar heeft een persoonlijk mailtje gekregen.


 

mommysworld

11 reacties

  1. Een mooie ketting met hanger met daarop de namen van mijn twee kids staat nog op mijn wishlist. Ze hebben erg leuke hangers heb ik gezien. Ik doe dan ook graag mee!

  2. Wil al lange tijd een sierraad voor mijzelf (ketting of armbandje) met de namen van mijn dochters erin. Dat lijkt mij zo persoonlijk en dierbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *