Winactie! Maak kans op een helm van Nutcase t.w.v. 69,95,-

Een tijdje geleden was ik bezig om een Tag in te vullen en daarbij werd gevraagd wat nou eigenlijk het favoriete speelgoed of de favoriete activiteit is van onze kinderen. Bij Luca kon ik onze loungebank invullen want die is wel zo ongelofelijk lui. Als ik hem vraag wat hij wil doen dan krijgen we meestal te horen, gewoon chillen.. of gewoon niks mam..pap..
Jay daarentegen is echt een jongen die het liefst zo vies mogelijk word van de modder en toen ik dus nadacht over die vraag was het antwoord toch wel fietsen, crossen en gewoon lekker het bos in gaan om van de hoogste bulten af te sjeesen.

Mijn liefste heeft altijd op bmx gezeten en hoe vet is het als Jay dat straks ook zou kunnen gaan doen. Lekker met daddy eropuit en crossen maar! Toen ik benaderd werd door Nutcase
of ik een Little Nutty helmpje wilde testen voor Jay was het antwoord dan natuurlijk ook ja! Heel eerlijk? Ik had nog niet eerder aan een helm voor Jay gedacht en ik vraag me nu serieus af waarom ik dat niet veel eerder heb gedaan!
Het is veel veiliger en vooral als ze erg vaak zoals Jay wild aan het crossen zijn. Ik vond zelf vroeger mijn eigen scooterhelm helemaal niet sexy en de reden dat veel ouders of kinderen geen helm dragen is dat denk ik als reden, maar toen de helm gister binnenkwam had ik een super enthousiast kind die hem meteen op wilde. Het staat hem nog leuk ook en het geeft een fijn gevoel dat het veel veiliger is!

Zie hem shinen 😉

Nu heb ik iets super leuks geregeld voor jullie en dat is namelijk dat ik een helmpje mag weggeven namens Nutcase!
Ze hebben verschillende maten en zelfs voor de allerkleinsten is er de baby Nutty collectie. De verschillende varianten en kleurem maken de helmpjes een stukje leuker!

Dit is een kleine greep uit de collectie. Welke zou jij willen winnen? Surf naar de website om de gehele collectie te bekijken en vul hieronder in welke jij zou kiezen!

Like de fb pagina van Mommysworld
En de Instagram pagina van Nutcase

En dan? Dan maak je dus kans! 😉 De winnaar word binnen een weekje bekend gemaakt!


mommysworld

15 reacties

 1. zoooooo gaaf…! ik zou voor de lotsa love gaan voor mijn lieve dochter… binnenkort krijg ik een fiets met een zitje… yeaaaaahh
  facebook: An Na

 2. Wat leuk! En wat een mooie helmen!. Ik doe mee voor Rosalynn, we zijn nu aan het oefenen met fietsen. Een helm zou dan goed van pas komen. Aangezien blauw haar lievelingskleur is vinde ik de bluebirds & bees het beste bij haar passen!

 3. Whow die Silver FLy zou super stoer zijn voor mijn zoontje.
  Hij is 5 en heeft vanwege ernstige vorm van epilepsie een slechte motoriek. Hij kan nog niet fietsen zonder zijwieltjes. Dit willen we gauw gaan proberen en een helm is dan wel een Must! Hoe fijn zijn zou het zijn als hij de blits maakt met deze stoere variant.

 4. Ik zou hem wel graag willen winnen voor mijn zoontje van 6! Ik zou gaan voor dezelfde als die Jay opheeft.

 5. Ik doe mee voor mijn dochtertje. We hebben haar net leren fietsen, maar ze zwabbert nog aardig haha

 6. Gave helmen! Hij staat jou zoon ook erg stoer 😎 Ik vind de Dino Mite stoer, en die zou mn oudste zoon ook super vinden om te winnen 😍

 7. Bzzzzzz Bumblebee is onze favoriet 🐝 met dit mooie weer is die een mooie opvolger voor de Maya de Bij wintermuts. Nu gaan we heel hard duimen!

 8. Mijn zoontje fietst net zonder zijwieltjes, zwabbert alle kanten op. Een helm zou niet verkeerd zijn. Silver Fly heeft de voorkeur.

 9. Wow! Die zijn zó gaaf! Ik vind die met de verfspetters wel erg vrolijk! Ik ga’m doorgeven aan het AZC Weert zodat daar andere kindjes veilig kunnen leren fietsen! Coole actie!

 10. Wat een leuke actie! Zou leuk zijn voor ons kleine ventje wat nu net bezig is om te leren fietsen!! En ik weet zeker dat onze kleine Dino fan het Dino-mite helmpje zeker weten opzet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.