Winactie Sophie de giraf!

Logo Kleine Giraf

Vandaag heb ik weer een leuke win actie voor jullie! Iedereen met kindjes kent waarschijnlijk de ontzettend schattige producten wel van Sophie de giraf.
In de zwangerschap van Sem hebben we meerdere leuke producten van Sophie de giraf gekregen en het is nu echt zo’n Sem dingetje, hij kan zo heerlijk spelen urenlang zoet in de box en ik ontving weer iets heel erg leuks voor hem.

Deze leuke stapelvormpjes zijn in verschillende vormpjes, kleurtjes en maten om zo te ontdekken hoe je kunt stapelen, bouwen en als hij straks wat groter is om kleurtjes en vormpjes te leren op een leuke speelse manier.  De set bevat 15 verschillende vormen die gemakkelijk vast te pakken zijn en helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. 5 vormen zijn gemaakt van zacht materiaal wat Sem vooral nu fijn vind om op te bijten als hij last heeft van doorkomende tandjes.

Meneertje vind het helemaal leuk en het is zo lief om te zien dat hij steeds meer probeert en echt helemaal begint te lachen als hem iets is gelukt.
Maar ik mag dus nog een ander kindje blij maken met dit leuke setje stapelvormpjes t.w.v. 39,95.

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel laat hieronder even een reactie achter waarom en voor wie je dit setje wilt winnen. Ik mail de winnaar over een weekje!

Op de website vind je nog meer leuke items voor jouw kleintje. Nieuwsgierig? Neem dan even een kijkje op de website.


mommysworld

22 reacties

 1. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, een rode of juist leker vrolijk geel setje zal zij wel heel leuk vinden.
  Net wat meer uitdaging is zeker welkom 😊🍀

 2. Oh zo super gaaf!! Die zou ik graag voor mn jongste Lyan winnen, zelfs hij vind dat nog geweldig, hij is zo druk met vormen en bouwen 😍

 3. Oh heel leuk! Voor onze Boaz en ons kleintje wat geboren gaat worden mei 🙂 Super leuk!

 4. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn beste vriendinnetje die eindelijk zwanger is van haar eerste kindje. Ze heeft een hele zware tijd achter de rug maar mag nu eindelijk genieten van haar mooie zwangerschap!

 5. Erg leuk! Voor onze jongste zoon van 10 maanden. Die moet het nu vooral doen van het speelgoed van zijn oudere broer.

 6. Wat onwijs leuk!! Dit zou ik super graag willen winnen voor mijn dochtertje Maud. Ze is nu 5 maandjes oud!!

 7. Ik doe ook graag mee voor onze dochter die helemaal gek is op vormpjes, maar eigenlijk uitgekeken is op alles wat wij in dat soort in huis hebben!

 8. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Kaj. Ik ben momenteel 8 maanden zwanger van zijn broertje dus die mag als hij wat groter is ermee spelen

 9. Urenlang zoet spelen in de box klinkt als een droom! Superleuk voor dochter Loulou! En stiekem ook een beetje voor mama 🙈😂.

 10. whahahahah dat zou leuk zijn voor onze kleine pluis wat in me buik groeit. we hebben nog geen speelgoed dit zou echt tof zijn het eerste speelgoed 😍😍

 11. Super leuk! Ik wist niet dat het bestond van Sophie. Graag doe ik mee voor mijn kleine man Louis van 10 maanden.

 12. Wat een super leuke set is dit! Wij hebben onlangs een tweede Sophie gekocht voor onze (tweeling) jongens omdat ze zo gek op haar zijn. Dus hiermee zouden ze weer veel nieuwe dingen kunnen leren en ontdekken.

 13. Wat ontzettend schattig! Leuk voor mijn lieve collega Melissa, die net met verlof is gegaan. Ze moet Mischien net als de vorige keer alleen bevallen omdat haar man piloot is, en is een absolute topper!

 14. Wat ziet dit er leuk en vrolijk uit! Hier zal mijn dochtertje zich wel mee kunnen vermaken, loot dan ook graag mee!

 15. Ik denk dat ik mijn zusje die in verwachting is hier straks erg blij mee kan maken. Dan wordt dit haar eerste kennismaking met Sophie de Giraf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *