Winactie! Win een Dooky voetenzak large!

Kijken jullie ook zo ontzettend uit naar de lente?! Ik ben de kou inmiddels wel zat aan het worden en eigenlijk hebben we nog geluk gehad met het weer tot nu toe, maar toch wil ik de lente en zomer het liefst zo snel mogelijk terug!
Inmiddels zijn we hier thuis gewoon aan het overleven (lekker overdreven Lin)
Kleden we ons in de meest dikke truien, staat de kachel en de open haard tegelijk aan en draai ik summerplaylists om dat zomerse gevoel maar een beetje te creëren.

Een van mijn goede voornemens dit jaar was om iets meer te bewegen en niet altijd standaard de auto te pakken want ja, ik ben de mama die zelfs met de auto naar school rijd terwijl dat om de hoek zit. Met wat dikkere kleding en de kindjes goed warm ingepakt merk ik dat het best wel lekker is om buiten te wandelen ook al is het koud.

Ik ontving van Dooky een voetenzak voor Sem die ik in onze huidige buggy kon bevestigen. Het is gemaakt voor buggy’s met een 3- of 5-punts gordel, maar ook voor de autostoel groep 0.
Het is  zoveel warmer voor ons kleine aapje!
Inmiddels is het  zo dat Sem nooit sliep in de buggy maar sinds ik deze erin heb bevestigd valt hij tijdens een wandeling ook sneller in slaap. Arm kind had het gewoon te koud denk ik, ach ook goed voor de weerstand, maar ik ben dus wel fan van deze warme en leuk uitziende voetenzak! Onze buggy zag er door de koekjes en crackers niet echt meer uit dus ook dat heeft een voordeel 😉

Ik mag namens Dooky ook iemand van jullie blij maken met een Dooky large voetenzak t.w.v 39,95!
Wat je hiervoor moet doen is alleen even onder deze blog reageren zodat ik je gegevens ontvang &  ik zal het leuk vinden je het bericht die ik heb gepost in stories op instagram in je stories kan delen!

De winnaar maak ik zaterdag bekend!

mommysworld

2 reacties

  1. Een grote zak daar past ons meisje nog wel in! Als e het niet meer nodig hebben dan geven we het door aan mijn zusje. Heerlijk samen er op uit op mijn ‘vrije dagen’ dat is toch altijd fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *