Dikke buiken blog!

Woow wat een verschil kan er zitten in zwangerschappen he!? Ik kwam laatst een buurvrouw tegen en die is al bijna 20 weken zwanger en daar zie je totaal nog geen buik en dat is nog wel hun vijfde kindje. Ik ontplofte al bijna bij 10 weken en toen van de week iemand op het schoolplein zei dat ze vond ik zo mooi zwanger ben en je echt helemaal niks ziet van achteren was ik natuurlijk wel blij om dat te horen, maar inmiddels val ik regelmatig bijna voorover als ik een stukje wandel of vond ik mijn idee dat zwangere vrouwen recht hebben op 2 parkeervakken best goed want ik kan niet fatsoenlijk meer instappen. #overdrijver

AAh het enige wat ik kan denken is wat zou er toch van mooi klein wondertje in mijn buik zitten. Hoe ziet hij of zij eruit. Zo dichtbij, maar ook zover weg nog.
Jay en Luuc hebben zoveel besef van mijn groeiende buik en raken hem regelmatig aan en geven ook een kusje voor het slapen gaan. Jay vraagt hoeveel dikker mama nou nog gaat worden en of hij nou al goed ligt. De baby ligt in stuit al een tijdje dus ik heb verteld dat hij of zij nog even moet draaien en dat best even kan duren. Gister zei hij: Mam de baby is wel traag he. Ik kan vet snel draaien kijk maar! Geweldig hoeveel ze ervan genieten. ♥

Mijn liefste plaatste vanavond deze foto hieronder op facebook en toen kreeg ik wel even kriebels, want het komt nu echt dichtbij!
Ik wil ook graag samen nog foto’s maken dus als we die hebben maak ik uiteraard nog een Pim & Lin plog 😉

Heb jij ook een mooie foto van jouw zwangere buik van nu of toen je zwanger was? Plaats hem dan hier op de facebookpagina van Mommysworld!

mommysworld

6 reacties

  1. Je bent inderdaad hele erg mooi zwanger! Ik ben nu bijna 31 weken zwanger en inmiddels beginnen ook m’n heupen en benen wat dikker te worden haha. Ik zal ‘m plaatsen op Facebook. Geniet nog van de laatste loodjes!

  2. Je bent heel mooi zwanger!! Ik heb helaas geen foto van mijn buik tijdens de zwangerschap 😂😉. Natuurlijk heb ik er honderden van mijn vrouw in die periode. Wel heel leuk om terug te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.