Mijn droombevalling!

Ik hou van dromen, de meeste dromen dan, dagdromen vind ik nog fijner want die kun je zelf beïnvloeden. Ik dacht, zoals ik al 33 weken doe aan de bevalling. Hoe leuk is het, omdat je eigenlijk al weet dat het heus niet met een niesje word af gedaan, het toch even wat optimistischer in te zien als dat het in werkelijkheid is. Net zoiets als dagdromen over wat je allemaal zou kopen als je ineens miljonair werd.

Hoe zou dan mijn droom bevalling eruit zien?

Het is natuurlijk prachtig weer. Mijn lief en ik liggen lekker op een dikke vette Fatboy hangmat in de tuin te genieten van het zonnetje, uiteraard met een grote zonnehoed om een zwangerschapsmasker te voorkomen. Rozen die volop bloeien en vlindertjes in allerlei kleurtjes vliegen liefelijk voorbij. Eigenlijk heb ik wel zin in een wijntje na al die maanden en ook carpaccio, filet american en een heel pakje sigaretten kunnen weg roken (Lin toch!)  zouden niet slecht zijn. Maar voor nu houden we het bij heerlijke gezonde smoothies zodat ons kleine hummeltje alle nodige vitamientjes nog binnen krijgt. De kindjes zijn toevallig gezellig aan het logeren bij opa en oma en wij genieten rustig van ons zonnige middagje. Terwijl Pim nog even met zijn oor op mijn buik luistert en het hartje hoort kloppen smelten we samen weg en houden we erna een plantenspuit gevecht om lekker wat af te koelen. We besluiten ook nog even om wat mooie foto’s samen te maken want het kunnen wel eens de laatste zijn. De bel gaat en het is de fotograaf van het bruidspaar uit de straat, ze hadden de hele boel ineens afgeblazen en besloten toch niet met elkaar te trouwen waardoor de fotograaf helemaal voor niks was gekomen en toevallig door het raam ons zag klooien met een Iphone camera en zelf nog wel wat zwangerschapsfoto’s wilde voor zijn portfolio. We schieten de meest mooie foto’s en toevallig zit alles mee! Mijn haar lijkt op elke foto mega vol en hoe ik het normaal ook probeer te krullen, vandaag is het de dag dat het eens niet uitzakt. Pim ziet er natuurlijk altijd al lekker uit, maar de zon gaf hem nog even die laatste finishing touch. We kijken om ons heen in huis en omdat alles te netjes is in huis door mijn nesteldrang van laatst besluiten we nog even met de camper naar het strand te gaan. We hebben allemaal lekkere bbq spulletjes bij ons en terwijl we onderweg zijn voel ik nog wat lieve trappeltjes in mijn buik en begint het ietsje te rommelen, maar dit doet natuurlijk totaal geen pijn, nee je kunt het vergelijken met vlinders in je buik van verliefdheid.
Op het mooie strand is helemaal niemand en het lijkt wel of we op een onbewoond bounty eiland zijn beland.

Mijn tarzan met zijn lange haren rent de zee in en ik huppel er niet al te wild achteraan. Terwijl we knuffelen en zoenen in het water voel ik dat het gaat gebeuren, ik nies 1 keer en ons wondertje komt wel zo mooi en gezond ter wereld! We drijven met z’n drietjes zielsgelukkig op het luchtbedje naar de kant en stappen even in de camper om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te rijden om een checkje te doen voor ons mooie baby’tje. Alles is helemaal goed en we mogen meteen weer gaan. We rijden terug naar het strand en onderweg stapt mijn lief nog even uit bij de supermarkt voor de wijn, sigaretten, carpaccio & filet american. We sluiten de dag af met een kampvuur, bbq en genieten ontzettend van ons mooie lieve zoete wondertje! De volgende ochtend komen opa en oma met de jongens naar het strand die door het dolle heen zijn als ze hun baby broertje/zusje zien. ♥

mommysworld

12 reacties

  1. Waaaooooooohhhhh geweldig !!!!!!! Jij zit echt op de blauwe/roze wolk hoop dat je er niet van af pl**rt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *