Surprise!

Vorige week zaterdag ben ik enorm verrast met een babyshower! Wat een geluk om zulke lieve vriendinnen en familie te hebben die dit speciaal organiseerde !
Ik had al wel een beetje een vermoeden toen ik uiteindelijk naar Zwolle was gelokt en werd dan ook heel blij mijn lieve vriendinnen en familie te zien in een huis vol met babyspulletjes, versieringen en mooie hapjes! Zo lief!!

Ik heb erg gelachen zo kreeg ik een blinddoek om waarbij ik babyhapjes moest raden en dat was nog niet heel makkelijk! Het viel me mee trouwens hoe vies het was, maar de fruithapjes blijven toch wel mijn favoriet 😉

Wat ik ook echt een ontzettend leuk idee vond was dat iedereen iets mocht schrijven op een newborn luier. Deze heb ik terug gestopt tussen de normale luiers en als de baby dan straks geboren is en we grijpen een luier uit de lade kan het dus zo zijn dat we midden in de nacht even wat leuks te lezen hebben 😉 uiteraard gaat iedereen dan even een foto van onze mini met die luier ontvangen !

Afgelopen maanden waren erg druk door alles wat in huis moest gebeuren waardoor ik niet zo snel iedereen meer wekelijks zie en ook het op en neer rijden is soms net wat lastiger om even snel af te spreken dus ik vond het vooral erg leuk om iedereen weer te zien en ze te laten schrikken met mijn mega buik 😉
We zijn enorm verwend, niet normaal maar zo ontzettend lief!

Bij deze nogmaals bedankt voor de babyshower lieve Sas en mam en natuurlijk iedereen die erbij was!

Heb jij een babyshower gehad toen je zwanger was?

mommysworld

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *